ŠOKANTNI NAPAD

Vrijeđanje na nacionalnoj osnovi: Nožem ga izbo na Dolcu

policija
Foto: ilustracija
05.02.2015.
u 13:49

Tko zna što bi se dogodilo da odmah nisu reagirali okolni prodavači i građani

Vulgarne psovke i vrijeđanje na nacionalnoj osnovi proparale su u utorak nešto prije 10 sati najpoznatiju zagrebačku tržnicu - Dolac.

Razjareni 53-godišnjak sjurio se iz stambene zgrade koja se nalazi na Dolcu, te počeo vrijeđati 30-godišnjeg S. M. koji se zatekao na tržnici. Tu nije stao, nego je izvadio nož i gurnuo 30-godišnjaka na pod, te ga zatim ubo u natkoljenicu.

Tko zna što bi se dogodilo da odmah nisu reagirali okolni prodavači i građani, koji su skočili na napadača i brzo ga svladali. Zadržali su ga do dolaska policije, koja ga je ekspresno odvezla u policijsku postaju, dok je ranjeni S. M. vozilom hitne pomoći prevezen u KB Sestara milosrdnica.

>> Pekara izbo nožem u svađi oko dugova

>> Djevojka (22) ga odbila u klubu pa joj bocom piva razbio glavu

Komentara 13

RT
Rollo.Tomasi
12:03 05.02.2015.

Je da su cijene na placu visoke, ali ovo je stvarno ekstreman oblik protesta.

NO
novkovka
12:48 05.02.2015.

pun plac preprodavača.rijetko je pravi trgovac sa svojim domaćim proizvodima na placu.dok su bile samo domaće kumice nije bilo napada na ljude.

DU
Deleted user
14:45 05.02.2015.

ne tako davno išao sam stubama prema Dolcu... dolje je dojurio bahat mlad i žgoljav cigan, i okrznuo me.. i što reći na to, ako mu kresnem mamu cigansku- imati ću problema... jer, svaki konflikt cigići okreću na nacionalnu osnovu, baš kao i homići ili Srbi... promotrite malo, nitko od njih ne ponaša se pristojno i normalno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije