Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sastanak na vrhu

Obama Medvedevu: Crveni telefon možemo zamijeniti twitterom

obama medvedev
Reuters
24.06.2010.
u 22:10

Dvojica su predsjednika nakon sastanka otišla na cheeseburger. Obama je pio ledeni čaj, a Medvedev Coca-colu

Možda ćemo napokon baciti crvene telefone, s obzirom da se i ruski kolega Dmitrij Medvedev i ja služimo twitterom, izjavio je u šali američki predsjednik Barack Obama tijekom današnjeg sastanka s ruskim predsjednikom u Washingtonu.

Crveni telefoni uvedeni su u Bijelu kući i Kremlj tijekom Hladnog rata kako bi čelnici SAD-a i tadašnjeg Sovjetskog saveza mogli ostvariti izravan kontakt.
I ostatak sastanka dvojice predsjednika protekao je u "lakšem" ozračju, pa je tako domaćin odveo ruskog kolegu na hamburger. Obojica su naručili cheeseburger, a dok je Obama pio ledeni čaj, Medvedev je pio Coca-colu.

Račun je, prenose mediji, kao pravi domaćin platio Obama.

Komentara 16

98
98lakeoswego
09:31 25.06.2010.

kaj tviterom-zenama te su brze nek telefoni i kamioni hehehehehe

OB
-obrisani-
10:04 25.06.2010.

Rubrika Svijet, čizburger i koka-kola. Ahjooj ! ;o)

GO
golo
03:09 25.06.2010.

njihova glupost sve objasnjava, dakle komentar nije potreban

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije