nesreća

Obitelj sletjela s ceste, trogodišnja djevojčica kritično

Smrskani auto 2
Foto: Ivica Galović/Pixsell
1/5
22.08.2010.
u 09:55

Nesreća se dogodila jutors oko 7 sati na 151. kilometru sjevernog kolničkog traka Autoceste Zagreb-Lipovac kod Okučana. Uzrok slijetanju najvjerojatnije je bio trenutak nepažnje vozača

SLAVONSKI BROD - Teške po život opasne ozljede zadobila je troipolgodišnja djevojčica koja se zajedno sa svojom mlađom setrom i roditeljima jutros oko 7 sati vozila autocestom Zagreb-Lipovac u renaultu cliu talijanskih registarskih oznaka. U punoj brzini automobil je zahvatio travnatu bankinu sa desne strane ceste, sletio u odvodni kanal i potom se nekoliko puta prevrnuo. Vozilo je gotovo posve uništeno.

Prilikom prevrtanja tripolgodišnja djevojčica zadobila je teške ozljede glave. Djevojčica je iz novogradiške bolnice prebačena u Slavonski Brod gdje se liječnici  bore  za njezin život.

U nesreći majka S.K.(34) i druga djevojčica stara 2 godine zadobile su lakše ozljede, dok je vozač, suprug i otac djevojčica D.K.(32) ostao neozlijeđen.

Uzrok slijetanju najvjerojatnije je bio trenutak nepažnje vozača. Kako je supruga drijemala na suvozačevu mjestu, otac se vjerojatno načas okrenuo prema djeci koja su bila na stražnjem sjedištu u svojim sjedalicama i to je bilo dovoljno da auto u punoj brzini skrene sa kolnika i sleti u kanal. Doznajemo da se radi o obitelji iz Srbije koja je nakon provedena odmora putovala natrag u Italiju gdje su roditelji zaposleni.

Komentara 2

MA
maria
12:27 22.08.2010.

Halo ljudi jesmo li mi maloumni ili...Servirate nam fotke uz tekst koje samo možda potiču iz Slavonije ali je li to autocesta?! Vi večernjakovci stvarno mislite da mi s druge strane pasemo....što? Travu?!

PE
PeroUtero
14:32 22.08.2010.

..maria....jutros prolazio autocestom kad su ga tovarili na kamion!!...a da ti nisi na buniki, pa ti se stvari priviđaju-onak neprovjereno !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije