Istražuje pritužbe

Objava gradonačelnice iznenadila Iločane, evo što je zatražila od svojih sugrađana

Marina Budimir
Foto: Marko Mrkonjić/Pixsell
22.01.2019.
u 17:16

Pozivamo građane da se jave u ured gradonačelnice ako imaju saznanja da je netko od službenika i zaposlenika gradske uprave Grada Iloka tražio novac od građana za određene protuusluge, objava je koja stoji na službenim stranicama grada Iloka

U poplavi najrazličitijih objava od strane načelnika, gradonačelnika i župana danas smo svjedočili i jednoj neobičnoj i ne baš često objavi gradonačelnice Iloka Marine Budimir.

– Pozivamo građane da se jave u ured gradonačelnice ako imaju saznanja da je netko od službenika i zaposlenika gradske uprave Grada Iloka tražio novac od građana za određene protuusluge. Naime, zbog učestalih pritužbi građana na rad pojedinih osoba iz gradske uprave u kojima se navode protuzakonita djelovanja i radi potrebe očuvanja ugleda gradske uprave i svih zaposlenika koji pošteno i odgovorno rade svoj posao, molim građane da svoja vlastita iskustva iznesu meni osobno, kako bi se mogle poduzeti odgovarajuće mjere – stoji u objavi Budimir na službenoj stranici Grada Iloka.

Budimir, koja je nezavisna vijećnica, na čelu Iloka je od prošlih lokalnih izbora. Njen prijedlog proračuna za 2019. godinu nije usvojen pa je Vlada imenovala povjerenika. Izvanredni izbori za Gradsko vijeće Iloka očekuju se tijekom proljeća.

>> VIDEO Porez na imovinu: Razlozi 'za' i 'protiv'

Ključne riječi

Komentara 9

DU
Deleted user
18:02 22.01.2019.

Jedna jedina. U čitavoj RH je to samo jednoj gradonačelnici palo na pamet. Naravno da žena nije iz vladajuće stranke, jer u protivnom bi nagrađivala takvo ponašanje

OB
ObrenM
17:51 22.01.2019.

Odmah sam znao da nije iz Zna se.

IL
ilok
19:30 22.01.2019.

Ilocani nemojte propustiti ovu sansu ma kako da je mala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije