VEČERNJI TV

Ekskluzivno pratite gostovanje Tomislava Tomaševića u studiju Večernjeg lista

26.03.2024.
u 08:00

Na niz pitanja odgovorit će ekskluzivno zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević u TV studiju Večernjeg lista večeras u 18 sati, u emisiji koja se emitira na digitalnim platformama Večernjeg lista - vecernji.hr-u, Facebooku i YouTubeu

Koliko saborskih mandata očekuje, na koje izborne jedinice računa po pitanju broja glasova, koja im je taktika za pridobivanje neodlučnih birača i kakvi su im planovi kad se radi o potencijalnim koalicijama. Na ta i na još niz pitanja odgovara ekskluzivno zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević u TV studiju Večernjeg lista večeras u 18 sati, nakon što je nedavno zajedno s kolegicom Sandrom Benčić predstavio izborni program Možemo!

Objasnit će i svoje razloge zašto se Možemo! razišao sa SDP-om, odnosno zašto su propali pregovori o točkastoj koaliciji i što planiraju za daljnji period do izbora, smatra li da je prosvjed koji su zajedno organizirali u subotu uspio te kako gleda na ulazak predsjednika Zorana Milanovića u predizbornu utrku. Komentirat će i misli li da je izgledno da će se izbori ponavljati jer se neće moći dogovoriti Vlada te vidi li i u kojoj ulozi Možemo u budućoj Vladi.

Tomaševićev gradonačelnički mandat dosad je obilježila i korektna suradnja s HDZ-ovom Vladom i premijerom Andrejem Plenkovićem, a donedavno pomirljivu retoriku naglo je zaokrenuo početkom neslužbene kampanje, i o tome ćemo razgovarati na Večernji TV-u, emisija se emitira na digitalnim platformama Večernjeg lista - vecernji.hr-u, Facebooku i YouTubeu.

>> FOTO Prosvjed oporbe 'Dosta je' u Zagrebu

1/47

POVEZANI ČLANCI:

Komentara 16

MA
Mandalorian
08:48 26.03.2024.

Pitajte ga o Rougemarin Park manifestciji kojoj daje dozvolu za odrzavanje koncerata preko 120 dana svake godine. Pitajte ga bili on zelio zivjeti u kvartu u zgradi pored koje j koncert na otvorenom svaki drugi dan! Pitajte ga da li zna koliko su rasli prihodi firmi kojoj je dao dozvolu za tu "manifestaciju"? Ako kaze da nije kriv, recite mu da samo gradonacelnik moze dati dozvolu da buka u kvartu bude veca od dopustene.

JZ
Joža-Zg
08:08 26.03.2024.

Tomašević laže

Avatar southman
southman
08:18 26.03.2024.

Slijedi hrpa dubokoumnih i nadasve općekorisnih misli !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije