Robovlasnik iz zagreba:

'Nisam ga tukao, opalio sam mu dva-tri šamara jer se pomokrio na kauč'

Stjepan Jakovljev
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
22.05.2014.
u 21:15

Tvrdio je da mu je jednom opalio dva-tri šamara jer se pomokrio i upropastio mu kauč u stanu.

– Drageca znam više od 20 godina. Oduvijek je prosio, dva-tri puta sam ga spasio da ne umre kad se srušio od alkohola. Sažalio sam se nad njim kao da mi je otac. Nije imao gdje živjeti pa smo ga ja i nevjenčana supruga Suzana Kašić uzeli na stan. Nikad ga nisam tjerao da prosi niti sam ga tukao – branio se Stjepan Jakovljev u Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu, optužen da je osam godina u ropskom položaju držao Dragutina M.

Tvrdio je da mu je jednom opalio dva-tri šamara jer se pomokrio i upropastio mu kauč u stanu. Kaže da je zarađivao dovoljno da bi mogao pristojno živjeti te da je imao kombi-prijevoz i voćarnicu. Dragec mu je davao novac, no, tvrdi, to je bilo namijenjeno za njegov dio stanarine i za hranu. Svjedokinja Vesnica Puklin kazala je pak sljedeće:

– Jedan je kriv koliko i drugi. Koliko znam, Dragec je prosio, a Stjepan nije radio. Obojica su govorili da Dragec prosi i da od toga žive.

>> 'Ženama je bio dobar dok je imao novca'

Komentara 1

OB
Objektivno...
07:09 23.05.2014.

Ja sam ssam voj rob. Ako pravna država ne proradi uskoro ću morati početi prositi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije