prevrtljivo ljeto

Od utorka ponovno svježije, moguće olujno nevrijeme!

kiša
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
06.07.2014.
u 17:40

Povremeno će biti kiše, pljuskova i grmljavine, ponegdje izraženijih, a u utorak je moguće i olujno nevrijeme. Na Jadranu malo, a u unutrašnjosti osjetno svježije.

Sunčani dani koji su nam donijeli prave ljetne vrućine uskoro će biti iza nas. Iako nas i sutra očekuje uživanje u kupanju i ostalim ljetnim radostima, već od utorka onemogućit će ih oblaci koji je donijeti promjenljivo i nestabilno vrijeme, javlja DHMZ.

Povremeno će biti kiše, pljuskova i grmljavine, ponegdje izraženijih, a u utorak je moguće i olujno nevrijeme. Na Jadranu malo, a u unutrašnjosti osjetno svježije.

Sutra nas pak očekuje još jedan topli i sunačani dan. Poslijepodne i osobito prema kraju dana u unutrašnjosti i na sjevernom Jadranu sve je veća vjerojatnost za lokalne pljuskove i grmljavinu. Vjetar većinom slab. Na sjevernom Jadranu slabo do umjereno jugo, a u Dalmaciji zapadnjak i jugozapadnjak. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom od 14 do 19, na Jadranu od 18 do 23, a najviša dnevna od 28 do 33 °C.

>>Konačno je stiglo ljeto! Kupači okupirali hrvatske plaže

>>Čekaju nas još tri ili četiri iznimno topla mjeseca

Komentara 3

PI
pistaljka
23:35 06.07.2014.

Bit će još dosta olujnih vremena. Zašto? Zato što svjetski zločinci prskaju svakodnevno atmosferu iznad naših glava skoro svakodnevno kemikalijama koje stvaraju nevrijeme (tražite na googlu "kemijske tragove" ili "chemtrails" i gledajte istini u oči. toj istini koju naćete naći na službenim tv postajama). Dodajte k tomu program HARP i sve će vam biti jasno. Svjetski satanistički &kabal& radi na uništenju i osiromašnjenju svjetske populacije i ovo je samo jedan način kako se efikasno takvo što radi. Oni koje ste birali da vas predstavljaju a ne znaju ništa o ovome ili ne žele znati ništa, treba svrgnuti s vlasti i suditi za vele-izdaju i sudioništvo u zločinu protiv čovječanstva.

Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
23:05 06.07.2014.

...zašto sjede na kiši...

OB
Objektivno...
07:31 07.07.2014.

Jel to znači da se osim kišobrana i toplije obleke pripremimo i na novo zvanje 060 9011 ako negdje nešto bude poplavljeno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije