nisu našli dokaze

Odbacili optužbe protiv imitatora Elvisa

Paul Curtis (1)
Reuters/Pixsell
24.04.2013.
u 07:53

Paul Curtis, inače glazbenik i imitator Elvisa uhićen je prošli tjedan u svom domu u gradiću Corinthu te optužen da je poslao pisma otrovana ricinom Obami, senatoru Rogeru Wickeru i jednom sucu iz okruga Lee

Odbacili su optužbe protiv muškarca iz Misssissippija kojeg su sumnjičili da je poslao pisma otrovana ricinom predsjedniku Baracku Obami, senatoru Rogeru Wickeru i jednom sucu, javlja BBC. Paul Curtis oslobođen je u utorak nakon što su tužitelji otkrili da su u istrazi otkrili 'nove informacije'.

U međuvremenu, istražitelji pretražuju dom drugog muškarca.

Curtis, inače glazbenik i imitator Elvisa uhićen je prošli tjedan u svom domu u gradiću Corinthu. Agent FBIja svjedočio je na sudu da istražitelji u pretrazi Curtisovog doma nisu pronašli ni ricin ni tvari potrebne za otrov, kao ni dokaze da je koristio računalo kako bi došao do informacija kako napraviti otrov.

Kako javlja Reuters, u utorak su vlasti pretražile kuću Everetta Dutschkea, potvrdila je policija. Nije jasno jeli pretraga povezana sa slučajem pisama otrovanih ricinom.

Dutschkeova odvjetnica Lori Nail Basham kazala je da je on 'surađivao u potpunosti' te da nije optužen zbog tog slučaja. Kazala je i da su Dutschke i Curtis bili poznanici te da vjeruje da su se dvojica muškaraca poznavali nekoliko godina.

Curtis je pak novinarima kazao da poštuje Obamu te da nikad ne bi učinio ništa što predstavlja prijetnju za njega ili bilo kojeg američkog dužnosnika, navodi Reuters.

>> Imitator Elvisa Presleya osumnjičen za slanje otrova Obami

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije