Obrat

Odbijena Komšićeva ostavka, sad želi biti predsjednik SDP-a BiH

Željko Komšić
Zvonimir Čorić
21.03.2012.
u 17:29

Predsjedništvo SDP-a odbilo je i prijedlog da predsjednik SDP-a Lagumdžija odstupi sa svoje dužnosti

Predsjedništvo SDP-a jednoglasno je odbilo ostavku Željka Komšića koji je prihvatio odluku i ostaje na svim dužnostima u stranci. Na sastanku su se članovi Predsjedništva SDP-a izjasnili i o prijedlogu da se povuče predsjednik Zlatko Lagumdžija i u skladu sa Statutom stranke imenuje Komšića za v. d. predsjednika, ali taj je prijedlog odbijen uz samo jedan glas za.

– Imao sam dug i iskren razgovor s Lagumdžijom jučer. Danas sam želio čuti što kažu moji kolege. Rekli su mi svašta, da sam neodgovoran, a Hakija Meholjić mi je rekao da bježim, što me povrijedilo. Rekao sam da ne bježim, već da ću ići do kraja i na sljedećem kongresu SDP-a ići za predsjednika stranke, iako mi to nije bila ambicija – rekao je Komšić.

Lagumdžija je rekao da zna da su mnogi bili iznenađeni i nesretni.

– Nemaju razloga za to, naprotiv. Razgovarali smo o stanju u zemlji, da vidimo kako da iz ovoga izađemo bolji i jedinstveniji, budemo odgovorniji i radimo više – rekao je Lagumdžija.

>>Tekst preuzet s Vecernji.ba

Ključne riječi

Komentara 10

KR
krtica
18:16 21.03.2012.

Vidi, vidi! Sad je \"drugove\" pretvorio u kolege! Pokusao drug Komsic pobjeci jer je uvidio i shvatio da je castohlepno prihvatio titulu \"hrvatskog predstavnika\", a da ga hrvatski narod nije izabrao. A sada zeli biti predsjednik svoga S**

Avatar servo_volan
servo_volan
19:16 21.03.2012.

Predsjedništvo SDP-a jednoglasno je odbilo ostavku Željka Komšića koji je prihvatio odluku i ostaje na svim dužnostima u stranci.-----------------------EEEEEmoj narode zar je netko živ povjerovao u LAŽovog SDP-toćnije zlajinog poslušnikla koji godinama kao tkzv.HRVATsvom Hrvatskom narodu zabija nož u leđa a ja mu porućujem ovo je tek poćetak nevolja SDP a pogotovo onih koji su gajili iluzije premaovoj Bošnjaćkoj stranci koja lažno bira Hrvatskog ćlana predsjedištva.Željko je ovo odigrao tako naivno da će ga narod tako kazniti na sljedećim općinskima i parlamentarnim izborima ovo je krah jednofg SDP koji je prevario svoje biraće politika im je dno dna

OB
-obrisani-
17:56 21.03.2012.

A sto sam to neistinito rekao o drugu Komsicu Ima bahatosti predstavljati Hrvatski Narod koji ga nije birao i koji ga ne zeli za svog predstavnika ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije