ZASTOJ SRCA

Odbjegli član zločinačke organizacije Željka Rajića nađen mrtav u Ukrajini, bio u bijegu od 2019.

Razbijena kriminalna skupina sa splitskog područja
Foto: MUP RH
1/3
08.06.2022.
u 15:14

Njegov branitelj Mario Vuković ovog je tjedna dostavio smrtni list

Odbjegli pripadnik zločinačke organizacije Željka RajićaHrvoje Kovčalija (43) nađen je početkom svibnja mrtav u Lavovu u Ukrajini gdje je preminuo od zastoja srca. 

Njegov branitelj Mario Vuković, kako piše Dalmatinski portal, ovog je tjedna dostavio smrtni list pa se očekuje da sud donese rješenje o obustavi kaznenog progona

Kovčalija je bio u bijegu od početka 2019. godine, od privođenja Željka Rajića i ostalih okrivljenika. Bio je optužen za jedno kazneno djelo iznude.

Naime, drugi su članovi organizacije oteli i zatočili M. Ž. u stanu u Stobreču jer je navodno dugovao Kovčaliji. Udarali su ga rukama i nogama te mu stavljali pištolj u usta. 

Duje Pivčević i Robert Žuvela nagodili su se sa USKOK-om priznavši inkriminacije, a potrebno je suditi još Anti Vučku i Liridonu Berishi.

Komentara 2

PO
poluprovokator
16:06 08.06.2022.

Iskoristio gužvu z Ukraini i iskemijao smrtovnicu?

NE
newjoisey
16:15 08.06.2022.

Čuj umro od zastoja srca. Moglo ste slobodno napisati da je zaboravio disati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije