sumnjivi bogataši

Odgovor poreznika: Čačić i mnogi drugi ne poznaju rad Uprave

\'gradska...zgb...28.02.2003. porezna uprava-zadnji dan poreznih prijava snimio:boris scitar\'
Boris Ščitar/VLM/PIXSELL
06.04.2012.
u 13:15

To što je sadašnja vlada kao prioritet Porezne uprave navela naplatu i ovrhu, dok su prethodne imale druge prioritete, ne znači da se u Poreznoj upravi ništa ne radi

Na kritiku prvog potpredsjednika Vlade Radimira Čačića da 1600 zaposlenih u poreznoj upravi, koji su zaduženi za provjeru sumnjivih bogataša, zapravo ne rade ništa odgovorili su iz sindikata Porezne uprave, prenosi HRT.

– To što je sadašnja vlada kao prioritet Porezne uprave navela naplatu i ovrhu te postupanje po članku 63. Zakona o porezu na dohodak, dok su prethodne imale druge prioritete, ne znači da se u Poreznoj upravi ništa ne radi. Očito prvi potpredsjednik Vlade i mnogi drugi uopće ne poznaju rad Uprave – piše u priopćenju.

Više pročitajte u izvornom članku.

Komentara 6

AR
arjavas
13:51 06.04.2012.

Kak nisu radili ,išli su u pljenidbu ak netko nije slučajno platio parasto kun a za npr. automobil, ali su zato gledali kroz prste onima koji su državu varali za milijune.

KI
kingica
13:53 06.04.2012.

pa kad znaju svoj posao kako su se otpisivali dugovi velikima i podobnima a malima samo ovrhe, pa nemogu mali naplatiti to što velikima opraštate.....za p......t

OS
osica
14:52 06.04.2012.

kako je moguće da su neki nagomilali miljunske dugove - zar netko misli da se stvore u jednom danu.? naravno za blokadu i ovrhu \"velikih riba\" trebali su odobrenje dati \"veliki\" - nisu krivi mali referenti koji rade taj \"odiozaniozan i težak posao\" i koji bi mogli dobiti \"nogomet\" da su samo \" pitali za neku veliku lopinu - što s njim ?\" Lakše je blokirati i ovršiti 1000 malih , nego jednog velikog - nikad ne znate tko stoji iza njega. \"Odluke za velike su trebali donositi veliki . Zašto nisu treba njih pitati\"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije