Odlazak Latinke Perović, 'majke Druge Srbije' koju njezina djeca nisu slušala

14.12.2022. u 09:10

Upozoravala je kako se Srbija konačno treba teritorijalno odrediti jer ne može pretendirati na podjelu Bosne, ni na dominaciju u Crnoj Gori, niti može pretendirati na to da uređuje život Srba u Hrvatskoj

Ključne riječi

Komentara 11

DE
Demigodessnixie
12:30 14.12.2022.

U Srbiji postoje OK ljudi koji se uglavnom furaju na jugovinu i 4tnici kojih je vecina....iz Hrvatske perspektive ne znas sto je gore

Avatar Vrijeme
Vrijeme
10:59 14.12.2022.

Gospodja Perovic je bila jedna od rijetkih koja je mislila svojom glavom i svajetovala srpske politicare i sluzbe da pocnu raditi u interesu Srbije, a ne za strane sluzbe i sebe. Nisu je poslusali i imamo damas Srbiju "ni na nebu, ni na zemlji". Srecom postoje intervijui ove zene na YouTube i mogu se pogledati i cuti sto je ova gospodja govorila. Pocivala u miru.

DU
Deleted user
09:37 14.12.2022.

Njen narod je notorno sklon: kundaku, pendreku i vlasti. Ostalo su samo posljedice nabrojanog...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije