Natjecanje

Odličan uspjeh polaznika Cisco akademije

cisco akademija
Privatna arhiva
06.06.2011.
u 11:33

Mihael Brenko, polaznik Cisco akademije, koja se održava pri varaždinskoj Elektrostrojarskoj školi, osvojio je izvrsno treće mjesto na natjecanju NetRiders Hrvatska

Mihael Brenko, polaznik Cisco akademije, koja se održava pri varaždinskoj Elektrostrojarskoj školi, osvojio je izvrsno treće mjesto na natjecanju NetRiders Hrvatska, koje organizira CARNet u suradnji s Cisco Networking Academy. Cilj natjecanja je potaknuti izazovom polaznike i instruktore lokalnih Cisco akademija kako bi se postigao viši standard znanja u IT području i na područjima mrežnih tehnologija. Osvojeno treće mjestu Mihaelu Brenku donijelo je plasman na međunarodno natjecanje na kojem prvih deset natjecatelja osvaja vrijednu nagradu – putovanje u SAD, u sjedište tvrtke Cisco Systems. Inače, uz Mihaela, na natjecanju su sudjelovali i Ivica Bes, koji je osvojio 15. mjesto te Luka Hrgarek, koji je bio 25. Mentori su im bili Antonio Kućar i Zlatko Kunštek.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije