Prvoaprilska šala

Odlučili prikupiti potpise podrške građana za Vladu Jadranke Kosor

hns02
Goran Kovačić/PIXSELL
01.04.2011.
u 15:35

Mladi HNS-a Rijeka najavili su i večerašnji skup potpore “ovoj dokazano sposobnoj Vladi” u Krapini, također u organizaciji Mladih HNS-a

Mladi HNS-a Rijeka odlučili su na 1. travnja pohvaliti predsjednicu Vlade Jadranku Kosor poručivši “kako nije lijepo da u javnosti premijerka mora samu sebe hvaliti jer nitko drugi to ne želi. Neka barem na današnji dan u tome ne bude usamljena”. Potpise "podrške" prikupljali su na salvetama, a u priopćenju kojeg su dijelili Riječanima naveli su razloge svoje današnje akcije.

 “Potaknuti dobrim radom Vlade RH, a promatrajući prosvjede i kako kaže premijerka, natjecanje u pljuvanju na Vladu i HDZ, odlučili smo se na prikupljanje potpisa podrške građana za Vladu Jadranke Kosor. Smatramo da Vlada vodi uspješnu politiku rezultat koje je to da je Hrvatska iz dana u dan u sve boljoj situaciji: žestoko se borimo protiv korupcije, na kraju smo puta izlaska iz gospodarske krize koja ostaje iza nas, došlo je do velikog napretka u pregovorima o ulasku u EU, smanjujemo vanjski dug, nelikvidnost, nezaposlenost...teško je na jednom mjestu nabrojati sve zasluge HDZ-ove vladavine. Najbolji primjer poštenja ove Vlade je i prekrajanje izbornih jedinica, u skladu s preporukom Ustavnog suda, u svrhu poštenijih izbora. Smatramo da ova Vlada ima legitimitet, jer u nju vjeruje većina građana što ćemo dokazati i velikim brojem prikupljenih potpisa podrške, odnosno prikupljenih salveta, jer kao što je premijerka tražila od predsjednika Obame potpis na salveti, tako ćemo i mi skupljati potpise na salvetama”, poručili su Mladi HNS-a Rijeka te ujedno najavili i večerašnji skup potpore “ovoj dokazano sposobnoj Vladi” u Krapini, također u organizaciji Mladih HNS-a.

Ključne riječi
HNS

Komentara 12

KL
klek88
17:16 01.04.2011.

BOLJE ČISTITE SVOJE SMEĆE NEGO TUDJE.

BE
beroggi
17:36 01.04.2011.

Nemam komentara, procitao jesam !

BJ
bjuri47
16:05 01.04.2011.

a tko bi drugi nego omladinci hns-a...sto ne skupljaju potpise podrske za onu sirovinu i lopove cacica i pusicku...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije