NA BAJAKOVU

FOTO Šok na granici! Zaustavili Francuza pa ga priveli kad su vidjeli što je mislio uvesti u Hrvatsku

Automatska puška
PU vukovarsko-srijemska
11.09.2024.
u 10:56

U utorak u 10.58 sati 28-godišnjak je vozilom francuskih nacionalnih oznaka stigao na MGCP Bajakovo

Prilikom prelaska državne granice pojedinci pokušavaju sve i svašta kako bi pored policije i carinika prokrijumčarili željene proizvode. Tako je razmišljao i 28-godišnji državljanin Francuske koji je preko državne granice pokušao prebaciti automatsku pušku. Prema navodima PU vukovarsko-srijemske, 28-godišnjak je vozilom francuskih nacionalnih oznaka na MGCP Bajakovo pristupio u utorak, u 10.58 sati. – Prilikom obavljanja granične kontrole, 28-godišnjak nije policijskim službenicima prijavio automatsku pušku i tri pripadajuća streljiva, što je bio dužan učiniti sukladno Zakonu o nabavi i posjedovanju oružja građana – navode iz PU.

Dodaju kako su oružje i streljivo privremeno oduzeti, a 28-godišnjaku je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja utvrđena sumnja da je počinio kazneno djelo nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

POVEZANI ČLANCI:

Komentara 4

CA
caricamentor
17:26 11.09.2024.

To mu je suvenir iz Srbijice. Što bi drugo i imao donijeti id tamo? Rakiju Čiča Draža? 😏

ZG
zgrio
12:35 11.09.2024.

Bilo bi zanimljivo vidjeti ime i prezime tog Francuza

CE
Celar
13:31 11.09.2024.

Taj "Francuz" se sigurno zove msje Savo Milosevic ili tako slicno, a jedino sto ga veze uz Francusku je kupljena francuska putovnica. Inace, najbolje mi je kad kazu "privremeno oduzeta",, ne poznajem bas nikoga kome je policija nesto "privremeno" oduzela, a da mu je to poslije vratila, osobito jos kad to oduzmu na granici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije