OBAVIT ĆE SE OBDUKCIJA

Strava kod Križevaca: Na polju pronađeno tijelo nepoznate žene

Sveti Petar Čvrstec
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL/Google Maps/Ilustracija
1/3
11.09.2024.
u 09:37

Tijelo je pregledao mrtvozornik, a policijski službenici nastavljaju kriminalističko istraživanje

U mjestu Sveti Petar Čvrstec pronađeno je jučer, 10. rujna, mrtvo tijelo nepoznate ženske osobe. Kako je izvijestila Policijska uprava koprivničko-križevačka, tijelo je pronađeno u popodnevnim satima na polju.

"Tijelo je pregledao mrtvozornik te je po nalogu županijskog državnog odvjetnika prevezeno na Odjel Patologije Opće bolnice Koprivnica, gdje će se obaviti obdukcija", istaknuli su iz policije. Policijski službenici, kako dodaje PU koprivničko-križevačka, nastavljaju kriminalističko istraživanje.   

 

GALERIJA Devastirana tvornica postaje kompleks kakav Hrvatska nije vidjela: Ovdje niču stambeni blokovi, bazen, učenički dom...
Sveti Petar Čvrstec
1/40
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije