nesreća u miljevcima

Oduzeo prednost, sudario se pa preminuo od ozljeda

policija, traka (1)
Matija Topolovec/PIXSELL
01.10.2013.
u 13:43

Muškarac je preminuo na putu do virovitičke bolnice, a dvije suputnice iz njegova automobila teško su ozlijeđene

Jutros se u Miljevcima, selu nedaleko Slatine, dogodila prometna nesreća u kojoj je poginuo 78-godišnjak koji je i izazvao prometnu nesreću ne poštujući prometne znakove. Nesreća se dogodila u 5.40 sati kada je automobil virovitičkih registarskih oznaka kojim je upravljao 78-godišnjak, a s njim su u vozilu bile još dvije žene, 64-godišnjakinja i 74-godišnjakinja, krećući se iz smjera Čađavice Dravskom ulicom u Miljevcima došao do ceste s prednošću prolaska i nije se zaustavio pred znakom stop.

U trenutku oduzimanja prednosti, tijekom uključivanja na državnu cestu D2, izravno se sudario s automobilom slatinskih registarskih oznaka kojim je iz smjera sela Crnac, upravljao 36-godišnjak. Sudar se dogodio u trenutku kada je vozač koji se nalazio na “glavnoj cesti” udario prednjim dijelom svog automobila, u lijevu bočnu stranu auta virovitičkih registarskih oznaka, a nakon toga su se oba automobila zarotirala i zaustavila u odvodnom kanalu. Muškarac je preminuo na putu do virovitičke bolnice, a dvije suputnice iz njegova automobila teško su ozlijeđene. Policija će o prometnoj nesreći podnijeti izvješće ODO Virovitica.  

>> Jedna osoba teško ozlijeđena u sudaru kod Šibenika

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije