Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEKI ZAVRŠILI U BOLNICI

Oglasila se policija o sukobu mladića u Vukovaru: 'Istražujemo cijeli slučaj'

Prometna nesreća između motora i osobnog vozila u Ulici Donje Svetice
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
07.01.2024.
u 11:21

Zna se da je nekoliko pretučenih mladića završilo na daljem liječenju u KBC Osijek što samo govori o težini ozljeda. Navodno kako će neki od njih morati i na operativne zahvate

Oglasila se policija o sukobu koji je sinoć izbio u centru Vukovara, kada je napadnuto 10-ak mladića u dobi od oko 15 godina. Neki od njih su, doznali smo ranije neslužbeno, završili i u bolnici.

- Policijska uprava vukovarsko-srijemska je sinoć 6. siječnja 2024. godine zaprimila dojavu da je u Vukovaru, Ulica Josipa Jurja Strossmayera, oko 22,25 sati, došlo do sukoba između nekoliko osoba. Brzo je angažirana hitna medicinska pomoć i u tijeku je provođenje kriminalističkog istraživanja kako bi utvrdili sve činjenice tog događaja - objavila je policija. 

Ranije smo doznali da je nekoliko pretučenih mladića završilo na daljem liječenju u KBC Osijek što samo govori o težini ozljeda. Navodno kako će neki od njih morati i na operativne zahvate.

>> POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije