NUDE VAUČERE KAO ISPRIKU

Oglasili su se iz Studenca oko različitih cijena na policama i blagajnama: 'Radi se o ljudskoj pogrešci zbog sezone...'

Trgovački maloprodajni lanac Studenac preuzeo slunjski trgovački lanac Kordun
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/2
16.08.2024.
u 15:10

- U našim trgovinama na području Splitsko-dalmatinske te Dubrovačko-neretvanske županije, posebice na otocima, došlo je do kašnjenja u ažuriranju cijena na policama. Ovdje se radi o ljudskoj pogreški uslijed većeg obujma posla, nipošto nije riječ o nepoštenoj praksi, poručuju iz Studenca

Različite cijene na blagajnama i ispod proizvoda izazvale su veliko negodovanje kupaca u dućanima Studenca na obali. Iz trgovačkog lanca su objavili da će svima koji su imali neugodno iskustvo s cijenama u Splitsko-dalmatinskoj i Dubrovačko-neretvanskoj županiji pokloniti e-vaučer od 10 eura. Pozvali su sve kupce da im se jave na adresu e-pošte upiti-pohvale@studenac.hr s opisom situacije, trgovinom gdje se to dogodilo i računom, kako bi im poslali vaučer. Kupon koji kupci dobiju mogu iskoristiti do 25. kolovoza u trgovinama Studenca.

Iz Studenca objašnjavaju kako je povećana potražnja kriva za ove ljudske pogreške. "Ispričavamo se našim kupcima koji su doživjeli bilo kakve neugodnosti u našim trgovinama. Tijekom priprema i izmjena redovnih i akcijskih ponuda, cijene artikala ažuriraju se u našem središnjem informacijskom sustavu, koji je izravno povezan s blagajnama. Međutim, zbog povećanog opterećenja tijekom ljetne sezone, a posebice 14. kolovoza zbog neradnog dana koji je uslijedio, opterećenje na trgovine se povećalo. Stoga je u našim trgovinama na području Splitsko-dalmatinske te Dubrovačko-neretvanske županije, posebice na otocima, došlo do kašnjenja u ažuriranju cijena na policama. Ovdje se radi o ljudskoj pogreški uslijed većeg obujma posla, nipošto nije riječ o nepoštenoj praksi, odnosno o namjernom zavaravanju i stavljanju kupaca pred gotov čin na blagajni.", izjavili su iz Studenca za Večernji list.

"Poduzimamo hitne korake kako bismo ispravili ove nepravilnosti i dajemo sve od sebe da ih bude što manje u budućnosti. Kako bismo pokazali svoju predanost kupcima, pozivamo sve koji su na blagajni plaćali veću cijenu nego što je prikazana na polici da nam se jave na adresu e-pošte upiti-pohvale@studenac.hr s opisom situacije, lokacijom trgovine gdje se ista dogodila te računom (ukoliko su ga sačuvali) kako bismo im poslali e-voucher (kupon) u iznosu od 10 eura. Dobiveni kupon će do 25.8. moći potrošiti u najbližoj trgovini Studenca", objavili su iz Studenca.

Iskreno cijenimo razumijevanje naših kupaca i potičemo sve koji primijete bilo kakve nepravilnosti u našim trgovinama da nas izravno kontaktiraju na gore navedenu adresu e-pošte. Posvećeni smo brzom rješavanju ovih problema i osiguravanju da naši kupci u ovakvim situacijama budu obeštećeni.", dodali su iz Studenca.

 

GALERIJA Prženje na 38°c: Evo kako se danas preživljava u jednom od najtoplijih gradova u Hrvatskoj

Trgovački maloprodajni lanac Studenac preuzeo slunjski trgovački lanac Kordun
1/20

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije