RAMPA PRIKLIJEŠTILA MORNARE

Oglasilo se Ministarstvo mora: 'Izražavamo žaljenje zbog ove strašne nesreće i sućut obiteljima preminulih'

Split: Arhivske fotografije trajekta Lastovo čija je rampa usmrtila mornare u Malom Losšnju
Zvonimir Barisin/PIXSELL
11.08.2024.
u 18:28

Na mjestu nesreće, uz ostale službe, nalaze se i djelatnici nadležne Lučke kapetanije koji će provesti istragu o uzrocima ove nesreće, a na mjesto nesreće izaći će i djelatnici Agencije za istraživanje nesreća u zračnom, pomorskom i željezničkom prometu

U padu rampe na trajektu na Malom Lošinju poginula su tri pomorca. Oglasilo se i Ministartsvo mora. "Nastavno na prve informacije s kojima raspolažemo, prilikom rada na Jadrolinijinom trajektu Lastovo u Malom Lošinju, danas u poslijepodnevnim satima došlo je do nesreće u kojoj su smrtno stradala tri člana posade Jadrolinije dok je četvrti teže ozlijeđen. Prije svega, željeli bismo izraziti žaljenje zbog ove strašne nesreće i sućut obiteljima preminulih osoba te nadu u oporavak ozlijeđenog člana posade", naveli su. 

Na mjestu nesreće, uz ostale službe, nalaze se i djelatnici nadležne Lučke kapetanije koji će provesti istragu o uzrocima ove nesreće, a na mjesto nesreće izaći će i djelatnici Agencije za istraživanje nesreća u zračnom, pomorskom i željezničkom prometu.

VEZANI ČLANCI:

Komentara 1

TM
trade_mark
18:46 11.08.2024.

od žaljenja nema koristi!!! hoće li Butković dati ostavku u konačno se prebaciti na stočarstvo koje toliko voli?? ostavke!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije