Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gašenje u tijeku

Oglasilo se Ravnateljstvo civilne zaštite o buktinji u Zaprešiću: 'Izbjegavajte izlaske iz domova'

Foto: Ravnateljstvo civilne zaštite
1/14
19.06.2024.
u 20:31

Situacija je pod kontrolom nadležnih službi, koje nastavljaju s intervencijom i monitoriranjem kako bi se što brže stabilizirala situacija na terenu.

Veliki požar plastike izbio je danas u skladištu tvrtke za zbrinjavanje otpada Eko flor u Zaprešiću, što je rezultiralo hitnim reakcijama vatrogasaca, policije i službi civilne zaštite. Dojava o požaru zaprimljena je u 19:07 sati putem ŽC112 Zagreb.

Ravnateljstvo civilne zaštite odmah je reagiralo na poziv za pomoć, mobilizirajući vatrogasce, policiju te djelatnike Područnog ureda civilne zaštite Zagreb. Na terenu su angažirani i načelnik Stožera civilne zaštite grada Zaprešića, inspektori zaštite okoliša te zaštite od požara.

"Apeliramo na građane da zatvore prozore i izbjegavaju izlazak iz domova bez nužne potrebe radi mogućih štetnih plinova koji se šire okolinom, te da se ne približavaju mjestu događaja", istaknuli su iz ravnateljstva civilne zaštite.

Trenutno nema informacija o ozlijeđenima ili o uzrocima požara. Situacija je pod kontrolom nadležnih službi, koje nastavljaju s intervencijom i monitoriranjem kako bi se što brže stabilizirala situacija na terenu.

>>> Veliki požar u Zaprešiću: Gusti crni dim nadvio se iznad grada

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije