POSTAJA ZATVORENA

Oglasio se Petrol o strašnom požaru na benzinskoj: 'Izražavamo najdublju sućut obitelji stradale osobe'

Strava na A1: Automobilom se zabio u benzinsku, jedna osoba poginula
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/11
03.09.2024.
u 21:27

Iako se još ne zna što je točno uzrokovalo požar na benzinskoj postaji Mosor Jug, policija je ranije izvijestila kako se vozilo zabilo u agregat za istakanje goriva

Slovenska naftna tvrtka Petrol oglasila se nakon strašnog požara koji se dogodio na jednoj od njihovih benzinskih postaja na jugu Hrvatske. Jedna osoba je poginula, potvrđeno je ranije, dok su tri osobe s teškim opeklinama prebačene u splitsku bolnicu. Iako se još ne zna što je točno uzrokovalo požar na benzinskoj postaji Mosor Jug, policija je ranije izvijestila kako se vozilo zabilo u agregat za istakanje goriva.

''Danas poslijepodne na Petrolovoj benzinskoj postaji Mosor Jug na autocesti A1 došlo je do nesreće u kojoj je vozilo udarilo u agregat za istakanje goriva, što je izazvalo izbijanje vatre. Nadležna tijela trenutno provode temeljitu istragu kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog tragičnog događaja. Nažalost, u nesreći je jedna osoba izgubila život, a nekoliko ih je ozlijeđeno. U Petrolu izražavamo najdublju sućut obitelji stradale osobe te želimo brz oporavak ozlijeđenima'', navode u Petrolu, dok će benzinska postaja Mosor Jug uz autocestu A1 do daljnjeg biti zatvorena. 

Iz KBC-a  su potvrdili kako je svo troje zaprimljenih teško ozlijeđeno, imaju opekotine po tijelu, a jedna je osoba u životnoj opasnosti, rekla nam je Kristina Bitanga glasnogovornica KBC Split. Očevid koji bi trebao utvrditi što se točno dogodilo obavit će se kasnije jer se još nisu stvorili uvjeti da bi se pristupilo opožarenim vozilima i postaji, potvrdio je i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović. 

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije