VIŠE VOZILA OŠTEĆENO

FOTO Jedan poginuli u požaru na benzinskoj postaji na A1, troje prevezeno u bolnicu: 'Prizori su užasni'

Foto: Dalmacija danas
1/4
03.09.2024.
u 19:20

Snimke portala pokazuju kako je vatra zahvatila cijelu postaju, dok se s autoceste mogao vidjeti crni dim

Zapalila se benzinska postaja na autocesti A1, na odmorištu Mosor Jug, javila je splitsko-dalmatinska policija ovog utorka. Požar je nastao oko 17.45 sati, i to nakon što je vozilo udarilo u agregat na istakanje goriva. Požar je ugašen u sat vremena od izbijanja, a policija je izvijestila kako je jedna osoba poginula. 

''Prema za sada prikupljenim informacijama u događaju jedna osoba smrtno stradala, više osoba je prevezeno na pružanje liječničke pomoć, također u događaju je oštećeno više vozila. Na mjestu događaja obaviti će se očevid'', objavili su iz policije iza 19 sati, dok je ministar unutarnjih poslova Davor Božinović potvrdio kako je troje prevezeno u splitsku bolnicu.

- Požar je pod kontrolom, ali još nema uvjeta za pristupanje vozilima. Hitna i vatrogasci su došli na mjesto događaja. Nažalost, izgleda da je jedna osoba poginula i više je ozlijeđenih. Tri osobe su prevezene u splitsku bolnicu. Ništa se više u ovom trenutku ne zna i ne može znati - komentirao je. 

Požar je nastao na postaji pozicioniranoj u smjeru Dubrovnika, a snimke portala Dalmacija Danas pokazuju kako je vatra zahvatila cijelu postaju, dok se s autoceste mogao vidjeti crni dim.

HAK zasad nije izvijestio o poremećajima u prometu. ''Izvanredni događaj na autocesti A1 na odmorištu Mosor na kolniku u smjeru Dubrovnika'', objavili su. Svjedok koji je u vrijeme nesreće bio na toj benzinskoj postaji je ispričao što se dogodilo.

- Mislim da je izgorjelo pet vozila. Puno vozila, u svakom slučaju. Naime, jedno vozilo se zabilo u parkirani auto koji je bio spojen na točionik za gorivo i odbio se na auto koji je bilo na plinskom agregatu. Više vozila se zapalilo, a ima i ozlijeđenih osoba. Tu su sve hitne službe i prizori su užasni i uznemirujući - ispričao je.

Uskoro opširnije...

Ključne riječi

Komentara 13

MA
marcellus
19:57 03.09.2024.

Voziti BMW nije stvar izbora, to je dijagnoza

KE
keka56
18:41 03.09.2024.

Čovjek nema riječi kojom bi opisao ludilo ljudi.Pitam se za mnoge rabe li uopće svoju glavu?

ME
Melada
18:30 03.09.2024.

Sto je u glavama ljudi za volanom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije