Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident u Vukovaru

Ogorčeni roditelji pretučenih maloljetnika u Vukovaru: To su huligani Hrvati napali djecu Hrvate

Grad Vukovar - mjesto posebnog domovinskog pijeteta
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/3
07.01.2024.
u 16:15

Od njih desetak nekoliko ih je uspjelo pobjeći ali ih je šestero pretučeno od kojih je njih troje brutalno pretučeno i prevezeni su u KBC Osijek

U središtu Vukovara, u subotu oko 22.25 sati, došlo je do tučnjave u kojoj je više maloljetnika ozlijeđeno, a neki su zadobili i teške tjelesne ozljede. - Policijska uprava vukovarsko-srijemska je sinoć 6. siječnja 2024. godine zaprimila dojavu da je u Vukovaru, Ulica Josipa Jurja Strossmayera, oko 22,25 sati, došlo do sukoba između nekoliko osoba. Brzo je angažirana hitna medicinska pomoć i u tijeku je provođenje kriminalističkog istraživanja kako bi utvrdili sve činjenice tog događaja - stoji u priopćenju PPU vukovarsko – srijemske.

Kako to i najčešće bude kod ovakvih događanja u Vukovaru u prvi trenutak se mislilo da se radi o međunacionalnom sukobu i da su se sukobile dvije navijačke skupine. Međutim, ovaj put se nije to dogodilo što potvrđuju i objave roditelja neke od djece koja su pretučena. Tako u jednom od njih stoji: “Samo da se zna BBB Vukovar počeli i hrvatsku djecu od 13-14-15 godina premlaćivati”. Prema informacijama od članova obitelji pretučene djece sve se događalo u središtu Vukovara i u trenutku kada su pretučena djeca šetala gradom.

- To su djeca koja se znaju od prvog razreda osnovne škole. U gradu navečer šetaju gradom i druže se. To su sve djeca od 15-ak godina. Njih je u društvu bilo desetak. Napali su ih stariji dečki, pripadnici BBB Vukovar, koji su hodali ispred njih. Kako su nam djeca prenijela oni su u jednom trenutku čuli da netko od djece ima drugačiji naglasak pa su mislili da se radi o „delijama“ – kažu nam naši sugovornici. Odmah potom su ih napali i, kako su im djeca poslije prenijela, počela tući rukama i nogama.

Od njih desetak nekoliko ih je uspjelo pobjeći ali ih je šestero pretučeno od kojih je njih troje brutalno pretučeno i prevezeni su u KBC Osijek. Kažu kako ih je četvero ostalo bez svijesti te da djeca imaju i frakture jagodičnih kostiju. Navodno da će neka od njih morati i na operacije. Nakon toga su se napadači razbježali.

- To je strašno. Pa kako si tko može dopustiti ovo? Svaka čast pravim navijačima ali ovo su huligani. Među pretučenom djecom su i unuci ubijenih na Ovčari. Radi nekoliko njih se govori o međunacionalnim sukobima, a to tako nije – prenose nam ogorčeni sugovornici. Dodaju i kako su poslije svega razgovarali s policijom odakle su neslužbeno doznali da je nekoliko napadača privedeno. - Grozni su komentari na portalima. Ovdje treba jasno reći da su huligani Hrvati napali djecu Hrvate – ističu naši sugovornici.

O svemu se oglasilo i srpsko ministarstvo vanjskih poslova, navodeći da među njima nema pojedinaca srpske nacionalnosti.

- Među ozlijeđenima u spomenutoj tučnjavi nema srpskih državljana, kao ni pripadnika srpske zajednice u Hrvatskoj - priopćeno je iz Ministarstva vanjskih poslova za Telegraf.rs.

VIDEO Nevjerojatan incident u Puli

 

Komentara 55

Avatar ŽutiKarton
ŽutiKarton
16:30 07.01.2024.

Još jedan brutalan članak VL-a sa sugovornicima na društvenim mrežama .

A2
a200
16:43 07.01.2024.

Drugim rijecima , HRVATSKA MARVA , je pretukla djecu !!!! Naglasak ke na MARVA .... i jbs drzavu kaja je tu istu MARVU izvlacila iz grckih zatvora !

KO
KondorGoc
18:16 07.01.2024.

Banda kukavička, jaki su samo u grupi kao bijesne hijene, a ne "naši dečki" kako ih od milja zovu idioti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije