Razbojništvo

Opet orobljena poslovnica pošte u Zagrebu, zaprijetio oružjem djelatnicama

Zagreb: Pošta u Središću opljačkana po peti put
Igor Kralj/PIXSELL
27.01.2021.
u 12:34

Nema ozlijeđenih osoba, a za počiniteljem se traga, izvijestila je zagrebačka policija

Nepoznati počinitelj uz prijetnju vatrenim oružjem počinio je razbojništvo u poslovnici Hrvatske pošte na Novoj cesti u Zagrebu oko 11 sati nad dvjema zaposlenicama. 

Nema ozlijeđenih osoba. Za počiniteljem se traga. Očevid je u tijeku.

Podsjetimo, prošlog tjedna u Golikovoj ulici u zagrebačkom naselju Voltino oko 8,10 sati nepoznati počinitelj je također uz prijetnju vatrenim oružjem izvršio razbojništvo u poslovnici Hrvatske pošte nad dvjema djelatnicama.

Dva razbojstva u razmaku od dva sata dogodila su se i dan prije u Zagrebu. Kako je priopćila zagrebačka policija, u 10.10 u Ulici Ivana Kukuljevića 11, orobljena je poslovnica Privredne banke, dok je oko 12 sati u Albrechtovoj ulici orobljena Fina. U oba slučaja srećom nije bilo žrtva, a za počiniteljima se traga. Policija je na mjestima oba razbojstva napravila očevid. Nije priopćeno koliko je novca odneseno. 


 

 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar KiM
KiM
15:07 27.01.2021.

Ovo je vec normalno vidjeti u hrvatskoj...

Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
13:42 27.01.2021.

Ponovno pravi hrvati u udruzenom domoljubnom pothvatu

ZO
zoranos
13:11 27.01.2021.

Što se tiće pošte to Vam rade jedni te sisti! 2 puta su orobili Poštu Nehajska i ova se zatvorila prije koju godinu iako je 200 metara dalje PU Trešnjevka ili Nehajska. Voltino, Nehajska i ova sada u Novoj cesti su u krugu od 2 km - dakle već uhodano i očito provalnicima jasno da PU u Nehajskoj nije nikakva prijetnja i da se tu može najlaške operirati! Upozorenje - od Nehajske imate i Finu 10 metara dalje ... Hoće li konačno netko nešto napraviti u toj PU tamo osim posjete pekarnicama????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije