Zlatni pir

Opraštanje, tolerancija i razgovor – recept su za vječnu ljubav

rozman03
Foto: Kristina Štedul Fabac/Pixsell
1/3
19.11.2012.
u 11:27

Malo svađe ima uvijek, ali mi smo nastojali u svemu pronaći zajednički dogovor– otkrivaju karlovački supružnici

Obnovom zavjeta u crkvi svetog Josipa u Karlovcu Branka (72) i Stjepan (77) Rožman proslavili su pedeset godina braka. Značajnu su obljetnicu proslavili sa svojim najbližima, sinom Mladenom, unukom Lukom, ostalim članovima obitelji i dragim prijateljima.

Tom su se prilikom podsjetili brojnih životnih trenutaka, ali i otkrili recept dugovječnog braka.

 – Najvažniji su opraštanje i tolerancija. Malo svađe ima uvijek, ali mi smo uvijek nastojali u svemu pronaći zajednički dogovor – otkrivaju sretni supružnici, koji su u mirovini dvadeset i dvije godine. Radili su u nekadašnjoj tvrtki Velebit, gdje su se upoznali i zaljubili. Danas se bave poljoprivredom i radom u vrtu.

 – Kada smo bili mlađi, redovito smo kampirali i putovali po jadranskim odredištima. Sada imamo drugih zanimacija – ispričali su Rožmanovi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije