HSP AS

Orešković je nova nada i spas za hrvatsko gospodarstvo

Đuro Božanović
Vedran Balen
27.12.2015.
u 12:55

U ovoj stranci vjeruju kako će Orešković razbiti predrasude o (ne)spojivosti gospodarstvenika s međunarodnim iskustvom s potrebama gospodarskom krizom izmučene nacije.

Tihomir Orešković je nova nada i spas za hrvatsko gospodarstvo. Na premijerskom smo mjestu prvi put dobili nestranačkog kandidata i stručnjaka kojemu će cilj biti napraviti korjenite reforme hrvatskog društva – kažu u HSP-a Ante Starčević.

U ovoj stranci vjeruju kako će Orešković razbiti predrasude o (ne)spojivosti gospodarstvenika s međunarodnim iskustvom s potrebama gospodarskom krizom izmučene nacije. Kao njegove najveće vrline ističu biznismensku pronicljivost i taktičnost, što u kombinaciji s ekonomskom stručnošću i stranačkom nepristranošću predstavlja jamac da će ispuniti očekivanja koja će se staviti pred njega.

>> Bi li Tihomir Orešković zaposlio Milanovića, Marasa ili Grčića?

- Od mandatara očekujemo da korjenitim reformama promijeni stanje ne samo socijale i gospodarstva, nego i svijesti hrvatskog čovjeka da su promjene nužne. Uvjereni smo da ima viziju što i kako učiniti. S njegovom idejom i našim političkim iskustvom ići ćemo u realizaciju - ističe međunarodni tajnik HSP-a AS Đuro Božanović.

Komentara 23

DU
Deleted user
13:44 27.12.2015.

E hebi ga kad drugovi iz SDPa vjeruju samo kumrovečkim kadrovima pa sada pokušavaju organizirati neku vrstu virtualne balvan revolucije.

MA
Marko1337
18:07 27.12.2015.

Jugovici izbezumljeni ne znaju kud udaraju, razlete po portalima ko trkace kokosi nisu oni uzalud kokosari!!

LA
Lavica7
15:09 27.12.2015.

Fasizam i ustastvo sigurno nece podrzavati. On dolazi iz TEVE...lova da, fasizam NE.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije