VIDEOVIJESTI

Osječanin radije bira zatvor nego plaćanje kazne za gutljaj piva na ulici

Boris Božić
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
23.03.2016.
u 18:36

U videovijestima pogledajte najvažnije i najzanimljivije vijesti i priče dana!

 

 

 

Svakog dana u videovijestima Večernjeg lista doznajte koje su vijesti obilježile dan. Sve najvažnije i najzanimljivije vijesti odsad su udaljene samo jedan klik. Uz ključne događaje donosimo i ekskluzivne komentare i analize Večernjakovih reportera i komentatora.

>> Vojnici stavljeni i ispred hrvatske zgrade u Bruxellesu

Komentara 83

DU
Deleted user
19:03 23.03.2016.

Slažem se s gospodinom. Zaista; s jedne strane Lopovi i ubojice dobijaju uvjetne kazne ili društveno koristan rad..od građana bi da prijavljuju ilegalne taksiste, rad na crno, dok gomile članova Vlade, Sabora i svih državnih tijela - napose u rukovodećimm strukturama, ..............čitaju novine, telefoniraju i ne dolaze na posao, ali plaće i dnevnice pobiru.................Moš mislit zločina; pit pivu vani.....

DU
Deleted user
20:16 23.03.2016.

Sanader, Bandić, Vidošević i Horvatinčić na slobodi. Pametnom dovoljnom da zaključi. Banana država u punom sjaju.

Avatar ČEPlN
ČEPlN
18:59 23.03.2016.

Sramota, kakva vlast takvi zakoni a ni policija nije nista bolja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije