Prijavljen osmaš

Osmaš zakasnio u školu, a zbog psovki policija ga privela na sud

policija
Arhiva VL
21.04.2010.
u 10:07

Doznajemo da je ovaj 15-godišnjak već treći put prijavljen policiji za narušavanje javnog reda i mira i to zbog vike po školi.

ZADAR - Jedan zadarski osnovnoškolac zakasnio je jučer ujutro u školu pet minuta i, vidjevši da su vrata zaključana, počeo je vikati. Kad ga je ravnateljica škole upozorila da ne viče, on ju je opsovao i završio najprije na policiji, a potom i na Prekršajnom sudu u Zadru. Potvrdila nam je to zadarska policija.

Doznajemo da je ovaj 15-godišnjak već treći put prijavljen policiji za narušavanje javnog reda i mira i to zbog vike po školi.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar m_m
m_m
12:53 21.04.2010.

Sad bi roditelji trebali tužiti ravnateljicu jer je besramno vikala na njihovo zlatno dijete.

Avatar punkufer
punkufer
12:59 21.04.2010.

Žalosno je da se za dijete od 15 godina mora zvati policiju. Ali MORA SE jer su školi i profesorima vezane ruke i nemaju mogućnosti nositi se s takvima. Roditelji očekuju da škole i profesori sudjeluju u odgoju djece, aa zaboravljaju da su njima ruke potpuno vezane po tom pitanju. Sustav je napravljen tako da ŠTITI huligane i naslnike koji to jako dobro znaju i onda to zloupotrebljavaju. Mnogi ne znaju da profesor NE SMIJE udaljiti iz razreda učenika koji divlja, ometa nastavu ili gnjavi druge. Škola NE MOŽE ispisat ili izbaciti huligane bez roditeljskog odobrenja. Profesori NE SMIJU čak ni fizički spriječiti nasilnog huligana jer onda taj njih tuži da su bili nasilni prema njemu. Profesor NE SMIJE niti povisiti glas jer je i to maltretiranje. Uz to većina roditelja huligana i problematičnih učenika bez rezerve štiti djecu i odbija priznati da im je dijete problematično i da nešto nije u redu, a često su i sami agresivni i bezobrazni prema profesorima. To vam je stvarnost u kojoj profesori rade. Treba omogućiti udaljavanje problematičnih i za njih ustrojiti posebne škole gdje će se s njima raditi po posebnim programima i u posebnim uvjetima. To će biti bolje i za njih, a naročito za ostalu, normalnu djecu koja trpe i zbog izloženosti nasilju, lošem utjecaju te ih se ometa u učenju.

ZL
Zlatko72
09:20 22.04.2010.

pa roditelji su upoznati s time znaju svoje djete zato treba kazniti i bice uzorak i drugoj djeci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije