pred predsjedničke izbore

Oštar kontrast u američkoj politici: Republikanci slave Trumpa, Demokrati zabrinuti za Bidena

19.07.2024.
u 22:15

U četvrtak je više izvora New York Timesu reklo da vjeruju da je Biden "počeo prihvaćati ideju da ne može pobijediti na izborima te da bi se mogao povući iz utrke". Jedan izvor novinarima je rekao da se Biden nije odlučio, ali drugi tvrdi da je počeo prihvaćati stvarnost, i da ne bi bilo iznenađenje da Biden uskoro odustane od kandidature

Ključne riječi

Komentara 4

PV
prcko.vita
10:29 20.07.2024.

Amerika svakim danom jača, Trump je lopov i mafija, ali i mafija ima svoj kodeks, i njemu je u interesu da Amerika bude najjača sila svijeta. Pogledajte kako Američki dolar svaki dan polako raste i jača.

Avatar Pravi Hrvat Extra Klase
Pravi Hrvat Extra Klase
09:38 20.07.2024.

Oštar kontrast u američkoj politici: Republikanci slave Trumpa, Demokrati zabrinuti za Bidena a lijepa Slovenka Melanija ponovno za život u Bijeloj kuči spremna jer ima Donalda.

RI
Rizlman
08:26 20.07.2024.

Neće Biden odustati. On je dementan i senilan ali tu nema ništa novo, tako je bilo i prije prošlih izbora. Zapravo, istina je da je u Bidenovoj glavi uklesana ideja kako je on jedini među demokratima koji može pobijediti Trumpa i to iz njegove glave nitko ne može maknuti. Dakle, Biden sam sigurno neće odustati, to je sto posto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije