ODBILA PLATITI

'Ostavila sam njene podatke vlasnicima restorana nakon što se sestra pokupila nakon večere i nije platila'

Foto: Pexels
1/2
06.01.2022.
u 16:30

Kada su vidjeli da je nema, njen partner je otišao kako bi provjerio gdje je, no ni on se nije vratio do stola

Anonimna korisnica Reddita podijelila je priču s korisnicima o tome kako je otišla u restoran sa svojom sestrom. Nakon večere njena je sestra otišla iz restorana a da nije platila svoj dio, pa je djevojka djelatnicima u restoranu ostavila njene podatke i platila samo svoj dio. 

Kako je ispričala na Redditu, njena sestra nedugo prije incidenta uselila se u isti kvart u kojem živi i ona pa su odlučili proslaviti to večerom u skupom restoranu. Nakon što su sestre i njihovi partneri završili s jelom, njena sestra kazala je kako mora ići na WC te se više nije vratila. 

Kada su vidjeli da je nema, njen partner je otišao kako bi provjerio gdje je, no ni on se nije vratio do stola. Djevojka je ubrzo shvatila što je njena sestra napravila, pa joj je poslala poruku, prenosi Mirror.co.uk

– Moj partner i ja otišli smo pogledati gdje su, no nije ih nigdje bilo. Zvala sam je na mobitel i slala joj poruku, na što mi je ona samo odgovorila: "Hvala ti na večeri, bila je odlična, baš kao što si i rekla", napisala je djevojka. 

– Ponovno sam joj poslala poruku i pitala je li nas zaista ostavila kako bismo mi morali platiti večeru te da ima 30 minuta da se vrati jer ću inače dati njene podatke vlasnicima restorana – nadodala je. 

Kako joj sestra nije odgovorila na poruku, djevojka je napravila upravo to što je i najavila. Platila je svoj i suprugov dio večere, dala podatke vlasnicima te otišla. 

– Idući dan me ljutito nazvala i kazala kako su je zvali iz restorana te prijetili policijom ako ne dođu platiti račun. Kazala mi je da je mislila da ću ja platiti s obzirom na to da sam plaćala večere i prije – napisala je djevojka. 

– Rekla mi je da ja platim račun jer joj je bilo previše neugodno otići tamo sama, na što sam joj ja kazala kako ne želim jer to nije moja odgovornost – dodala je. 

Brojni su korisnici stali na stranu djevojke

– Njihovo ponašanje je odvratno. Zna se da se račun dijeli popola, osim ako se ljudi ne dogovore da će jedna osoba platiti – napisao je jedan korisnik. 

>> VIDEO AFP: Hrvatska će do kraja stoljeća imati 2,5 milijuna stanovnika

 

Ključne riječi

Komentara 3

PR
Pravednik69
18:24 06.01.2022.

Tak smo mi nahuzili jednoga kaj nikad nije htel zavrtit rundu...skupilo se nas 10tak otišli na pivu,dve...kad smo složili ceh a dotični otišo ispraznit mjehur svi smo se pobrali iz birtije...birtija je bila u njegovom kvartu ...moral ke titpla

MI
Milas
10:14 07.01.2022.

Ona je fol otisla na WC a njen partner ju je kao isao traziti pa su otisli bez pozdrava, bolje reci pobjegli su i to sve govori.

OC
OCB
07:51 07.01.2022.

Ak sam te pozvao na večeru, onda je na moj trošak. Bar je u mom području tako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije