PJESMA IZAZVALA REAKCIJE

Ostojić poručio DP-ovcima nakon koncerta Bijelog Dugmeta: 'Dosta je bilo vaših sr*nja'

Zagreb: Predstavljanje liste SDP-a za Europski parlament u središnjici stranke
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/3
02.09.2024.
u 00:07

Ovo je otvorena prijetnja. A ništa na tom koncertu nije bilo protuzakonito. Za razliku od ustaških derneka u njihovoj režiji, poručio je Ostojić

SDP-ov Ranko Ostojić reagirao je nakon što se podigla bura oko koncerta Bijelog dugmeta koji se održao sinoć u Splitu. Zbog njihove izvedene pjesme ''Pljuni i zapjevaj moja Jugoslavijo'', dok je na ekranu stajala jugoslavenska zastava, reagirao je splitsko-dalmatinski ogranak Domovinskog pokreta koji je pozvao da se pjevaču Alenu Islamoviću zabrani ulazak u RH. 

- Zbog silne akumulacije gnjeva koje je ova provokacija izazvala kod naših sugrađana bilo bi dobro da ovaj slučaj ne bude zataškan jer se bojimo kako će idući put građani uzeti pravdu u svoje ruke te počistiti i binu i organizatora i pjevača - poručili su. Ranko Ostojić DP-u je pak poručio kako je ''dosta njihovih sra*a''. 

- Ovo je otvorena prijetnja. A ništa na tom koncertu nije bilo protuzakonito. Za razliku od ustaških derneka u njihovoj režiji. Dosta je bilo tih vaših s*anja! - napisao je. 

POVEZANI ČLANCI:

>> FOTO O ovome će se dugo pričati! Bijelo Dugme održalo koncert za pamćenje u Splitu

Zagreb: Predstavljanje liste SDP-a za Europski parlament u središnjici stranke
1/25

Komentara 58

Avatar raznosač_pice
raznosač_pice
01:02 02.09.2024.

Upravo zbog ovakvih stavova SDP nikad neće pobijediti na izborima. Slažem se da su prijetnje neprimjerene, ali brate prestanite više o Jugoslaviji! Nosite se s tom zastavom!

LI
Lisica
04:47 02.09.2024.

Pod tim simbolima su napravljena najgora zvjerstva nad Hrvatskim narodom. Tu nema mira dok se to ne izjednaci sa svastikom.

EJ
ejStef
01:15 02.09.2024.

Ah naš bivši ministar koji je imao najgoru statistiku u povijesti, pa se radi njega dizala granica kojom prekršaj postaje kazneno djelo. Isto tako, u Međimurju je hapsio građane jer su se samoorganizirali, a ne pripadnike manjina koji su toliko pljačkali da je bilo neizdrživo. A i simbol na Poljudu je bio interesantan... A sve ovo je zapravo malo reklame, s Jugom će dobiti brdo glasova SDPovaca...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije