Oporavlja se

Ostojić u četvrtak izlazi iz bolnice i odlazi na kućnu njegu

Ranko Ostojić
Foto: Goran Ferbežar/PIXSELL
1/3
02.08.2014.
u 20:00

U KBC-u Zagreb ministar policije je od 20. srpnja kada mu je operiran apsces, gnojna nakupina, na vratu nastala usred teške bakterijske infekcije.

Zdravstveno stanje potpredsjednika Vlade i ministra unutarnjih poslova Ranka Ostojića napreduje te će prema planu liječnika sredinom tjedna, navjerojatnije u četvrtak, biti otpušten iz KBC-a Zagreb na kućno liječenje.

U toj je bolnici, podsjetimo, ministar policije od 20. srpnja kada mu je operiran apsces, gnojna nakupina, na vratu nastala usred teške bakterijske infekcije.

Nakon zahvata, ministar Ostojić zadobio je sepsu, trovanje krvi, od čijih se posljedica otad liječi.

>>Ostojić prebačen na odjel postintenzivne njege

>>Ministar Ranko Ostojić uz nadzor počeo hodati i samostalno jesti

Komentara 5

OB
Objektivno...
09:59 03.08.2014.

Minsitre, pokušajte nabaviti ugovor pod kojim uvjetima je iznajmljen onaj telefon 060 9011. Jamčim Vam da onda Maja Sever u studiju više neće gledati u Vas... najvjerojatnije Vas više neće ni pozvati u studio... Nego neke druge "dečke"... Koje ćete možda onda i Vi pozvati na "kavicu"?

TH
than
23:46 02.08.2014.

Lako njemu, njemu placamo svi mi zdravstveno, a sto s onima koji nemaju zdravstveno ?!?! E moja drzavo... Raspad...

TA
tamanitelj
06:38 03.08.2014.

Nisam ni primjetio da ga nema

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije