Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oleg Butković:

'Nećemo nasjedati na jeftine provokacije koje diraju teritorijalni ustroj'

Zagreb: Sjednica Vlade održana je u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/4
07.06.2020.
u 15:29

U ovome mandatu, Vlada nije, niti će nasjedati na jeftine provokacije, tvrdi Butković

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković danas je na svom Facebook profilu poručio kako Rijeka zaslužuje državnički odnos pun poštovanja te kako osuđuje provokacije vezane uz teritorijalni ustroj. 

"U ovome mandatu, Vlada nije, niti će nasjedati na jeftine provokacije. Stavovi mogu biti različiti, ali povijest je povijest. Ne odobravam i osuđujem provokacije koje se tiču temeljnih načela državnosti poput teritorijalnog ustroja.

Rijeka, kao i cijelo područje Primorja, s obzirom na bogatu povijest zaslužuje isključivo poštovanje i dijalog s ciljem napretka, a ne nacionalističko veličanje i simbolične provokacije.

Rijeka, je uz Istru prva pružila otpor fašizmu, stoga želim odnos prema njoj kakav i zaslužuje - državnički i pun poštovanja", napisao je Butković. 

Komentara 5

SO
Sotona
15:46 07.06.2020.

U ovome mandatu, Vlada nije, niti će nasjedati na jeftine provokacije, tvrdi Butković. Na one skuplje provokacije i skupe naravno da hoće i to sa velikim zadovoljstvom zna se. Konačno vidimo to što ja kažem da to ovisi smo o o " meni jer vidite da đrugi tako što i ne tvrde . A vi lijepo prepoznajete kad je Vlada nasjela a kad zasjela !

JB
JOKI_BROKI
16:11 07.06.2020.

zulja ga domovinski pokret pa googlo suvenerizam, bravo

LE
ledledeni
19:32 07.06.2020.

Nisi se javljao 4 godine na izjave Vučića i sličnih pa nisi trebao ni sad par dana pred izbore...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije