Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA U ŠIBENIKU

Otac osumnjičenog za ubojstvo proslavljeni je šibenski boksač: 'Žao mi je'

Šibenik: Osoba ozlije?ena u sukobu u centru grada
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
26.03.2024.
u 12:09

Policija je, podsjećamo, utvrdila da su osumnjičeni 23. ožujka navečer u ugostiteljskom objektu nakon verbalnog sukoba fizički napali i pretukli 54-godišnjeg muškarca.

Šibensko-kninska policija sumnjiči trojicu muškaraca u dobi od 25, 26 i 27 godina za ubojstvo 54-godišnjeg muškarca koji je umro u bolnici nakon što su ga pretukli u jednom kafiću. Jedan od uhićenih muškaraca sin je proslavljenog hrvatskog boksača Ivice Perkovića "Stine".

– Dogodila se strašna nesreća. Moj sin nikad se nije potukao na cesti. Bio je na treningu, završio je u kafiću pokraj dvorane i čekao da pomogne prijateljima koji su pomagali oko dečka invalida da uđe u automobil. Nemam riječi jer je sve završilo tragedijom, ubijeni se predstavio kao opasan tip, nešto ih je zadirkivao i sve je u prvom naletu koškanja prošlo u redu jer su ih ljudi rastavili. No, kad se podigla boca u njegovu smjeru, ponos, ego, pretpostavljam nije mu dao da se smiri i udario ga je. Zasigurno ne s namjerom da budu ovakve posljedice. Žao mi je – rekao je slavni šibenski boksač Ivica Perković "Stina" (44) za 24sata.

Policija je, podsjećamo, utvrdila da su osumnjičeni 23. ožujka navečer u ugostiteljskom objektu nakon verbalnog sukoba fizički napali i pretukli 54-godišnjeg muškarca. Pritom su mu zadali više udaraca rukama i nogama u predjelu tijela i glave zbog čega je jučer preminuo u šibenskoj bolnici.

Snimke iz zraka pokazuju srušeni baltimorski most

Ključne riječi

Komentara 12

NE
NenoIzKvarta
12:40 26.03.2024.

Stoka! Trojica na jednog. Cipelarenje na podu. Boksač još k tome. U zatvor na 20 godina minimalno! Dosta je ovog ubijanja!

Avatar Asterix
Asterix
13:10 26.03.2024.

Višak energije ova tri primata usmjeriti u nešto korisno umjesto ležanja u zatvoru (ako ga uopće bude). Recimo, ako je negdje potrebnan tunel od kilometra ili dva... slobodni su nako što kroz brdo izađu na drugu stranu.

FR
Freudenreichova
13:29 26.03.2024.

Ovima zatvor, a obitelji preminulog čim ih pravomoćno osude da tuže za naknadu štete u maksimalnom iznosu, pa nek legende plaćaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije