Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAGA U TIJEKU

FOTO Otkriveni detalji horora u Sarajevu: Ubio brata i šogoricu, pa onda bacio bombu i sve zapalio

Sarajevo: Policijski očevid u kući gdje su pronađena tri tijela
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/21
28.06.2024.
u 10:28

Prema informacijama koje su dostupne u petak ujutro a prenose ih lokalni mediji ova tragedija rezultat je obračuna dvojice braće i to nakon uzajamnih sukoba koji su trajali mjesecima čemu su svjedočili i susjedi.

Tijela tri osobe pronađena su u privatnoj kući u Sarajevu nakon intervencije vatrogasaca koji su tamo stigli zbog požara a riječ je o smrtnim slučajevima povezanim s obračunom unutar jedne obitelji.  Vatrogasci su intervenirali u četvrtak navečer nakon dojave o eksploziji i požaru u kuću u naselju Širokača u starom dijelu grada a tamo su zatekli tijela dva muškarca i jedne žene.

"Možemo potvrditi da su u kući pronađena tri tijela", kazala je glasnogovornica tužiteljstva Sarajevske županije Azra Bavčić.Prema informacijama koje su dostupne u petak ujutro a prenose ih lokalni mediji ova tragedija rezultat je obračuna dvojice braće i to nakon uzajamnih sukoba koji su trajali mjesecima čemu su svjedočili i susjedi.

Sarajevo: Policijski očevid u kući gdje su pronađena tri tijela
1/8

Pretpostavka je kako je stariji brat u četvrtak navečer ubio mlađeg brata i njegovu suprugu a potom je zapalio kuću. Prema tvrdnjama "Dnevnog avaza" koji citira člana obitelji akteri obračuna bili su braća A.Č i M.Č.  "A.Č.je došao s pištoljem i prvo ispucao pet-šest metaka kako bi ih isprepadao.Brata je prvo ranio u noge, žena je zapomagala, a policija govorila smiri se. Onda je Almir bacio bombu i sve se zapalilo. Susjeda je odmah zvala zbog pucnjave pa je zato došla policija", izjavio je stric Kasim Česir.

Tijela koja su pronađena nakon što je požar ugašen u cjelosti su izgorjela. U tijeku je istraga koja treba utvrditi sve okolnosti ove tragedije.

FOTO Strava u Sarajevu: Ubio brata i šogoricu

Sarajevo: Policijski očevid u kući gdje su pronađena tri tijela
1/13

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije