Uhićeni

Otkriveni napadači na policijsku ophodnju kod Bjelovara

policija (1)
Damir Špehar/Pixsell
29.05.2012.
u 09:22

– Nakon potrage policija je otkrila trojicu napadača i nad njima provodi kriminalističko istraživanje – priopćili su iz PU bjelovarsko-bilogorske

BJELOVAR – Nakon nemilog događaja u kojem je u Domankušu nedaleko od Bjelovara u ponedjeljak oko 13 sati napadnuta policijska ophodnja, policija je provela potragu i ubrzo otkrila počinitelje te nad njima provodi kriminalističko istraživanje, potvrdila je Paula Androlić iz PU bjelovarsko-bilogorske.

Podsjetimo, policajci su fizički napadnuti tijekom postupanju u kojem su na zahtjev kolega iz Križevaca vršili provjeru mogućih sudionika prijašnje tučnjave u jednom od tamošnjih kafića. U napadu je ozlijeđen jedan od policajaca te je oštećeno službeno vozilo.

Srećom, ozlijeđeni policajac, kako je priopćeno iz PU,  tek je lakše ozlijeđen. Slično je prošao i jedan od trojice napadača koji je nakon napada sam zatražio liječničku pomoć u bjelovarskoj bolnici gdje ga je policija i zatekla.

Neslužbeno doznajemo da su napadači doseljeni Hrvati s Kosova te da su rodbinski povezani, a zasad se ne zna jesu li policiji otprije poznati.

Komentara 7

LU
Lujo123
16:26 29.05.2012.

Je, ti "doseljeni Hrvati" s Kosova nemaju ama baš nikakve sveze s Hrvatima. Gde su se god "doselili" delaju probleme - neće delati, žive od socijalne pomoći (štampaju decu ko blesavi i od dječjeg dodatka žive, a ja taj djećji dodatak šaljem u proračun). Najbolja ilustracija njihovog hrvatstva i uklapanja u hrvqatsko društvo je kaj sam čul u okolici Daruvara. Tam Hrvati govore: "Srbi vratite se sve vam opraštamo". Tam su se "doseljeni Hrvati uselili u napuštene srpske kuće i sad zlostavljaju sve i Hrvate i Srbe i Čehe i ama baš sve i govore da ih je Tuđman pozval da dojdeju i da imaju sva prava. Bože pomozi!!

KA
Kakma
19:44 29.05.2012.

Sve ce to Hrvatsko Pravosudje rijesiti.Dobiti ce najmanje 3 dana kazne.

FR
fred70
13:13 29.05.2012.

doseljene Hrvate necu ni kometirati, jer ce me admin iovako izbrisati..........., ali zna se ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije