Pogledajte ih

Otvorene drive-in garaže za seks: Prva noć protekla obećavajuće

drive in seks garaze  (1)
Foto: Reuters
1/6
29.08.2013.
u 11:09

U Zürichu su otvorene drive-in garaže za seks. Devet garaža otvoreno je 26. kolovoza, sve u cilju zaštite prostitutki te bolje regulacije tog posla

U Zürichu su otvorene drive-in garaže za seks. Devet garaža otvoreno je 26. kolovoza, sve u cilju zaštite prostitutki te bolje regulacije tog posla. Garaže za seks otvorene su točno godinu dana otkako su birači podržali plan da se prostitucija makne iz centra grada. Onaj koji će koristiti drive-in garaže, morat će se kretati unutar obilježene linije duž koje će biti raspoređeno 40 prostitutki, a nakon što jednu od njih izaberu i dogovore se za cijenu, otići će u jednu od drvenih struktura i tamo se seksati.

Prostitutke će morati svaku večer kupovati "radnu kartu" kako bi se mogle smjestiti na određeno područje, a zauzvrat im je ponuđena sigurnost te toalet s tušom, kao i mala sobica. Radno vrijeme kretat će se od 19 sati navečer do 5 sati ujutro. Projekt je koštao 1,4 milijuna eura, a odobren je na referendumu u Zürichu prošle godine.

Glasnogovornik gradskog ureda za socijalnu skrb u Zürichu otkrio je kako je prva radna večer protekla obećavajuće, piše Euronews.com. Unatoč tome što su očekivanja bila loša, pojavilo se već oko 30 prostitutki, kao i nekoliko klijenata koji su koristili garaže za seks.

>>U Švicarskoj otvaraju drive-in 'garaže' za seks

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije