Beerfest 2024 Čakovec

Ovaj vikend na najbolja craft piva i klopu u dvorište Lepih dečkiju!

19.09.2024.
u 15:59

I ove godine se u dvorištu pivovare Lepi dečki održava veliki godišnji tulum

U svojem izdanju za 2024. godinu, Beerfest u organizaciji pivovare LepiDečki ovaj vikend petka i subote 20. i 21. rujna u dvorištu pogona pivovare u Čakovcu donosi pregršt zanimljivosti i noviteta uz bogat popratni program. Pivska ponuda je standardna, čak preko 20 točenih piva pivovara Lepi Dečki, Crafters, Mlinarica, Saperlot, Nova Runda, Bura Brew i Istrian Crafters, a sadržaj je bogat glazbenim programima u realizaciji DJ Froever, DJ Poncije, Pastiri, a bit će i premijera čakovečkog pop benda Nuovo. Održavat će se pivske igre dok će hranu koju sprema ekipa iz Pušione ex. Smokeraj sve održavati sitima i budnima do kraja tuluma. Organizator poziva na druženje svaki dan od 17 pa do dugo u noć!

1/4
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije