NEOBIČNA SVADBA

Ove mladence niti poplava nije pokolebala: Na vjenčanje stigli u velikom loncu za kuhanje

Poplava na jugu Indije
Foto: P Arthasarkar
1/2
19.10.2021.
u 15:43

Na snimkama koje su osvanule na društvenim mrežama može se vidjeti kako su mladenci stisnuti unutar velike posude, dok ih dvojica muškaraca vuku niz poplavljenu ulicu

Poplave i klizišta uzrokovani obilnim kišama koje su pogodile jug Indije nisu pokolebale indijski par koji se upravo u to vrijeme trebao vjenčati. Posudili su veliki lonac za kuhanje od lokalnog hrama kako bi suhi stigli do hrama u Thalavadyju, gdje su onda razmijenili cvjetne vijence po tradicionalnom hinduističkom svadbenom obredu.

Na snimkama koje su osvanule na društvenim mrežama može se vidjeti kako su mladenci stisnuti unutar velike posude, dok ih dvojica muškaraca vuku niz poplavljenu ulicu, a uz njih je išao i fotograf.

"Pretvorilo se u vjenčanje kakvo nismo ni sanjali", rekla je mladenka za lokalni informativni kanal Asianet.

Prema izvješćima lokalnih medija, supružnici Akash i Aishwarya zdravstveni su djelatnici u bolnici u Chengannuru, prenosi Guardian.

Inače, obilne oborine uzrokovale su ozbiljne poplave i smrtonosna klizišta u cijeloj državi u posljednja četiri dana. Rijeke su se izlile, a mostovi i ceste su uništeni, zbog čega su negdje odsječeni cijeli gradovi i sela. Vlada je rekla da je evakuirala tisuće ljudi i postavila više od 100 kampova za pomoć.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije