Korona joj uzela život

Ovo je posljednja poruka majke čija je smrt zaprepastila regiju: Taj strah niste doživjeli...

Belma Šoljanin
Foto: Facebook
10.08.2020.
u 16:47

COVID postoji... Tko ne vjeruje, trebao bi proći kroz odjel izolacije. Čuvajte se, napisala je u zadnjoj poruci na Facebooku Belma Šoljanin

Prije samo pet dana objavila je poruku na Facebooku, a onda je tri dana nakon što je rodila svoje treće dijete – preminula. Poznata aktivistica u BiH Belma Šoljanin (37) bolovala je od koronavirusa, a u bolnici je završila u 35. tjednu trudnoće.

Njezina posljednja poruka koju je objavila na Facebooku slomila je mnoge.

"Kad ispod srca imaš još jedno srce, a dva srca kod kuće – svaka komplikacija, svaki bol, svaka sekunda neizvjesnosti, brojanje dana bolesti su vječnost... Taj strah niste doživjeli. COVID postoji... Tko ne vjeruje, trebao bi proći kroz odjel izolacije. Čuvajte se... Dat će Bog da vam uskoro ispričam i našu priču. Hvala na porukama, podršci, lijepim riječima, snazi...", objavila je Belma prije nego što je rodila sina.

Bila je majka. Bila je direktorica Instituta za majku i dijete. Bila je psiholog. Prije 3 dana rodila je sina. Danas se...

Objavljuje Faruk BegtašagićNedjelja, 9. kolovoza 2020.

Iako se nadala da će uskoro kući, preminula je od posljedica teške upale pluća koju je prouzročio COVID-19.

S tugom, žaljenjem i nevjericom danas se opraštamo od naše Heroine, sestre, prijateljice, borca za sve majke i djecu...

Objavljuje Institut Za Majku i DijeteNedjelja, 9. kolovoza 2020.
Ključne riječi

Komentara 48

VE
verica2
17:29 10.08.2020.

Počivala u miru!

DU
Deleted user
17:35 10.08.2020.

Tuga i nepravda!

MA
Matrix5
17:00 10.08.2020.

Strašno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije