pregovori o pristupanju

Skriva se da Srbija nazaduje? Stiže ključno izvješće, od jedne riječi posebno zaziru u vrhu EU

storyeditor/2022-10-09/PXL_160922_95695747.jpg
Milos Tesic/PIXSELL
10.10.2022.
u 10:16

Umjesto približavanja europskim sankcijama, Vučić tom odlukom ostavlja dojam da aktivno radi na zaobilaženju europskih sankcija, kojima se, ponavlja to i javno, ne misli pridružiti. S obzirom na to da je obveza zemalja kandidatkinja za EU da se već i tijekom pregovora usklađuju s vanjskom i sigurnosnom politikom Unije, u kojoj je trenutačno najvažnije pitanje sankcija prema Rusiji, u normalnom svijetu odgovarajući opis bio bi “nazadovanje”.

Komentara 103

PD
plavi-devet
10:37 10.10.2022.

EU je gomila pickeša. Umjesto da im se odmah oduzme novac iz fondova, narodski receno tresne po dzepu, to je tek najzadnja mogucnost. Budaletine.

Avatar Vrijeme
Vrijeme
11:32 10.10.2022.

Ja se nadam da veleposlanstva europskih zemalja prate beogradske medije i izjave Vucica i njegove premijeke, i da dobro vide o cemu se ovdje radi. Ovi su bjesniji od Slobodana Milosevica i njegovih pajdasa.

Avatar Musashi
Musashi
11:15 10.10.2022.

Mađarska je dva puta napala Srbiju, jednom u sastavu Austrougarske, drugi puta kao članica Trojnog pakta, tada je anektirala Vojvodinu. Za te aneksije nismo čuli da je jedan „antifašista“ čedo izveo bilo kakvu oružanu akciji protiv mađarske policije i vojske.ke. Za „Velikih seoba Srba“, svi Srbi koji su otišli u austrougarsku Mađarsku su tamo asimilirani, svi koji su stigli u austrougarsku Hrvatsku su opstali kao Srbi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?