Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOD SPLITSKE BOLNICE

Ovom se vozaču sigurno zavrtjelo u glavi kada je vidio koliku je kaznu dobio za nepropisno parkiranje

U splitskom KBC-u obustavljene operacije iz hladnog pogona
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/2
29.12.2022.
u 00:05

Vozaču je danas uručena kazna jer je u 10.20 sati nepropisno parkirao u blizini bolnice, a od iznosa na kazni sigurno mu se zavrtjelo u glavi. Naime, piše kako mora platiti tri milijuna kuna kaznu, odnosno 398 tisuća eura. Iako je očito da je riječ o pogrešci, fotografija kazne izazvala je lavinu komentara

Kada je dobio kaznu za nepropisno parkiranje u Spinčićevoj ulici u Splitu nedaleko od bolnice, vlasnik vozila sigurno je ostao u šoku vidjevši koliku kaznu treba platiti. 

Vozaču je danas uručena kazna jer je u 10.20 sati nepropisno parkirao u blizini bolnice, a od iznosa na kazni sigurno mu se zavrtjelo u glavi. Naime, piše kako mora platiti tri milijuna kuna kaznu, odnosno 398 tisuća eura, a fotografija kazne je objavljena u grupi 'Prometne zgode i nezgode' gdje je odmah izazvala lavinu komentara. 

 

Očito je da je riječ o pogrešci, no komentari su zato urnebesni. 

'Definitivno se isplati platiti u roku 3 dana', 'To je sigurno još Kerumov kadar', 'Parkirao u Dubrovniku tjedan dana i nije platio', 'Pa nije podmornicu parkirao', samo su neki od komentara. 

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Cera
Cera
06:47 29.12.2022.

i tome koji je pisao kaznu treba dati kramp i kanal da nauči vrijednosti poštenoga rada i ne traba biti pametan nego samo udari krampom 3 milijuna puta.

DU
Deleted user
08:20 29.12.2022.

Kako UHLJEBI rade......

PV
prcko.vita
09:13 29.12.2022.

Bolnice bi trebale imati besplatan parking za korisnike usluga bolnice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije