U Čakovcu

Ozlijeđen u eksploziji dok je rezao živicu

čakovec
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/3
15.11.2013.
u 11:02

U PU međimurskoj kažu da je 37-godišnjak iz Ivanovca rezao i uređivao živicu na okućnici u vlasništvu 45-godišnjaka kad je odjednom grunula eksplozija

Jedna je osoba jučer oko 16.35 sati lakše ozlijeđena u eksploziji u Ulici Mate Lovraka u Čakovcu. Prema prvim informacijama, riječ je o za sada nepoznatoj eksplozivnoj napravi slabije razorne moći. Očevid je u tijeku.

U Policijskoj upravi međimurskoj kažu da je 37-godišnjak iz Ivanovca rezao i uređivao živicu na okućnici u vlasništvu 45-godišnjaka kad je odjednom grunula eksplozija. Muškarac je lakše ozlijeđen i zadržan je na liječenju u Županijskoj bolnici Čakovec.

Inače, eksplozija se dogodila u ulici čiji mještani još dobro pamte događaj iz svibnja 2008. godine kad su dvije nepoznate osobe pucale na tadašnju potpredsjednicu čakovečkog HDZ-a i poduzetnicu Nikolinu Babić dok se s trogodišnjim sinom vozila prema kući. Propucano je staklo i blatobran BMW-a. Srećom, ni ona niti dijete nisu bili ozlijeđeni. Jedan joj je metak okrznuo rukav trenirke.

Potkraj kolovoza te iste godine njezin je otac, lokalni poduzetnik Alojzije Sobočanec, ispod svog automobila parkiranog ispred kuće u drugoj ulici pronašao sumnjivu improviziranu napravu u kojoj nije pronađen eksploziv. Kako doznajemo, jučerašnja eksplozija dogodila se ispred kuće druge Sobočancove kćeri. Policija službeno zasad ne dovodi tu eksploziju u vezu s događajima iz 2008. godine

>> Otac i trogodišnja kći za dlaku izbjegli smrt

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije