STIGLA I VJEŠTAKINJA

Detalji ubojstva na Rabu: Pacijent (26) pretukao muškarca (58) zbog glazbe?

Rijeka: Predstavljanje 6 novih vozila Zavoda za hitnu medicinu Primorsko-goranske županije
Goran Kovacic/PIXSELL
02.02.2024.
u 11:36

Na saslušanje je stigao i njegov odvjetnik te vještakinja, a nakon ispitivanja trebalo bi biti poznato hoće li odvjetništvo tražiti pritvor te će mladića dovesti pred suca istrage.

Mladića (26) kojeg se tereti da je šakama usmrtio muškarca u psihijatrijskoj bolnici Insula na Rabu, doveli su u petak ujutro na ispitivanje u Županijsko državno odvjetništvo u Rijeci.

Na saslušanje je stigao i njegov odvjetnik te psihijatrijska vještakinja, a nakon ispitivanja trebalo bi biti poznato hoće li odvjetništvo tražiti pritvor te će mladića dovesti pred suca istrage. Mladić jučer u policiji na Rabu nije bio ispitan jer za to nije bio u stanju, neslužbeno doznaje Burin.

Rijeka: Predstavljanje 6 novih vozila Zavoda za hitnu medicinu Primorsko-goranske županije
1/25

Podsjetimo, provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da se 26-godišnji hrvatski državljanin verbalno sukobio s 58-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg je potom fizički napao zadavši mu više udaraca šakama u predjelu glave, izvijestila je riječka policija u petak.

Oštećeni 58-godišnjak preminuo je na mjestu događaja. Tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Rijeci radi obdukcije. Zbog sumnje da je na štetu 58-godišnjaka počinio kazneno djelo ubojstva, policija protiv osumnjičenog 26-godišnjaka nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznenu prijavu.

VEZANI ČLANCI:

Dvojica pacijenata na otvorenom odjelu posvađali su se, neslužbeno piše 24sata, nakon večere najvjerojatnije oko tranzistora i slušanja glazbe dok je jedan u sobi želio spavati te je zaprijetio drugom.

Napadač ga je udarao u glavu, a sve je trajalo nekoliko sekundi. - Radi se o bolesnicima koji su bili na liječenju u tzv. dobrovoljnom statusu, a tijekom samog liječenja nisu pokazivali neprimjereno niti agresivno ponašanje. Očevid je u tijeku - navodi se u priopćenju iz Županijske specijalne bolnice Insula.

VIDEO Strava u Zadru: Staford usmrtio staricu u stanu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije