Prilikom kontrole prometa

'Pali' s ekstazijem, amfetaminom i marihuanom

policija
Ivo Čagalj/PIXSELL
26.10.2015.
u 12:05

Mladići su se čudno ponašali te su policajci posumnjali da nešto kriju

Kod dvojice mladića (21, 23) zagrebački su 'plavci' u petak navečer na Ribnjaku pronašli 17 tableta ekstazija, 12,5 grama amfetamina i nešto više od pola grama marihuane. Policija ih je najprije zaustavila prilikom redovne kontrole prometa. Međutim, mladići su se čudno ponašali te su policajci posumnjali da nešto kriju.

Tražili su ih da pokažu što skrivaju u pretincu automobila te su im mladići na kraju sami predali drogu. Nakon toga, nalogom suda pretražili su im i stanove te su kod mlađeg pronašli još tri tablete ekstazija. Muškarci su uhićeni i kazneno prijavljeni zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, za što im prijeti do pet godina zatvora. Kako neslužbeno doznajemo, ovo im je prvo nedjelo za koje ih je policija uhvatila, budući da su im dosjei dosad bili neokaljani.

>> Diler (41) pao s heroinom vrijednim 250.000 kn

Ključne riječi

Komentara 1

XN
xnet0822
13:52 26.10.2015.

Mihac, evo ti dokaza da ne stanujem na Ribnjaku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije