Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTIRAO I DIJAMANTNU OGRLICU

Pavao Vujnovac o preuzimanju Fortenove: 'Prepoznao sam priliku'

Zagreb: Održan godišnji susret "The Economist: Svijet u 2024."
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/3
23.12.2023.
u 19:51

Povuklo se i pitanje dijamantne ogrlice vrijedne pola milijuna eura na koju nije platio carinu

Zašto se upustio u posao s Fortenova Grupom i koji su mu planovi, vlada li Hrvatskom iz sjene ili pak duguje uspjeh politici, Pavla Vujnovca okružuju brojna pitanja, a na neka od njih odlučio je odgovoriti.

Objasnio je kako je preuzeo Fortenova Grupu jer je prepoznao priliku, te da kod njega ne postoji nešto kao Agrokor. "Kod mene svaka firma ima svoju vertikalu i ne garantira nijedna drugoj za kredit" rekao je reporteru Dnevnika Nove TV ističući kako "sistemski rizik ne postoji".

Vujnovac je odbacio navodne povezanosti s politikom, pitajući koja Vlada je njemu pomogla. "Ja sam pionir plinskog biznisa u Hrvatskoj" naglasio je. Ivana Vrdoljaka je poznavao, priznaje no nema nikakve kontake s premijerom Andrejom Plenkovićem. "Mislim da izvršna vlast treba ljude poput mene. Želim donijeti izvrsnost ovoj državi" zaključio je.

Povuklo se i pitanje dijamantne ogrlice vrijedne pola milijuna eura na koju nije platio carinu. Nazvao je to svojom trećom greškom, dodavši kako je sve platio i ništa nije zatajio, a ogrlica je bila namijenjena njegovoj supruzi.

VIDEO Genijalna čestitka zagrebačkih vatrogasaca


 
Ključne riječi

Komentara 15

DU
Deleted user
09:17 24.12.2023.

Našim komunjarama smeta ako se netko obogati a to nisu oni !

BU
burza
21:05 23.12.2023.

Hrvat moze oprostiti sve samo ne uspjeh

GR
Greben
20:57 23.12.2023.

Prcko - Covjek je inteligentan, poduzetan, kreativan, uspjesan…………. Sagradio je zavidan imperium! Ima ekonomsku moc, vjerojatno (ne znam) i neku vrstu politicke moci, kao sto je to oduvijek na ovoj nasoj kugli zemaljskoj bilo, je i bit ce!!! Usto, Hrvat je! A bunimo se da su sve stranci pokupovali. Ali jis zesce kad neki Hrvat uspije! I sad ti pokusavas (neuspjesno) i njemu biti poklopac. Samo ti nastavi ”prckati. vita” i uzivaj u tome! Cestit Bozic!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije