Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STOP NASILJU!

Penava će ipak prisustvovati subotnjem prosvjedu

Zagreb: Ivan Penava o aktualnim temama
Patrik Macek/PIXSELL
12.01.2024.
u 14:33

Prosvjed je od samog početka imao moju podršku no, sutra ću i kao roditelj, biti uz sve roditelje i građane Vukovara, rekao je Penava

Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava ipak je promijenio svoju odluku te odlučio kako će, kao roditelj, prisustvovati prosvjedu „STOP NASILJU!“ kojega organiziraju roditelji pretučenih maloljetnika u središtu Vukovara. Penava je jučer kazao kako će poštivati odluku organizatora prosvjeda koji su pozvali političare da ne dolaze rekavši kako je on uvijek Ivan Penava, i privatno ali i kao političar i gradonačelnik.

– Nakon što su taj moj stav jučer prenijeli mediji - primio sam osobni poziv organizatora prosvjeda koji su me pozvali da ipak budem dio ovog mirnog skupa. Prosvjed je od samog početka imao moju podršku no, sutra ću i kao roditelj, biti uz sve roditelje i građane Vukovara s ciljem slanja jedne i jasne poruke u borbi protiv nasilja - nasilje nikada nije rješenje i za njega nema opravdanja – rekao je Penava.

Inače, prosvjed “STOP NASILJU!” biti će održan u subotu, 13. siječnja, s početkom u 10 sati.

VEZANI ČLANCI: 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar kloštar
kloštar
06:18 13.01.2024.

Posve normalno, zbog čega se napuhava kako je pravo iznenađenje što će Penava nazočiti prosvjedu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije