1292 poginulih Vukovaraca

Penava u Vukovaru izložio panoe s optužnicom za vrh JNA-a: Nitko nije odgovarao

Foto: Branimir Bradarić
1/3
16.11.2021.
u 11:43

Pred vam su panoi, na kojima je izložena optužnica DORH-a, kojom je optužen vrh JNA-a, a po kojoj se 19 godina ništa ne događa, kazao je Penava

U središtu Vukovara gradska je vlast izložila panoe s optužnicom za vrh JNA-a zbog smrti 1292 Vukovarca u Domovinskom ratu. 

- Kao gradonačelnik grada Vukovara, svojih građana, a u ime 1292 poginulih Vukovaraca, u ime kojih nema tko govoriti jer su ubijeni, a za čiju smrt nitko nije odgovarao te stoga predstavljaju nečistu savjest hrvatskoj državi i hrvatskom narodu, postavljam pitanje: Treba li se izdajom zvati? - upitao je Ivan Penava, gradonačelnik Vukovara te pojasnio značenje crnih panoa. 

- Pred vam su panoi, na kojima je izložena optužnica DORH-a, kojom je optužen vrh JNA-a, a po kojoj se 19 godina ništa ne događa. I panoi kojima grad Vukovar na čelu sa mnom kao gradonačelnikom podiže optužnicu hrvatskom narodu jer u Hrvatskoj, vlast proizlazi iz naroda. 

Komentara 9

KU
Kultura
12:19 16.11.2021.

Normalno da se nista ne dogadja s predmetima kad "njihovi" ljudi vode DORH I MUP.

BR
Brrrrrand...
12:31 16.11.2021.

Sin vojne lekarke i majora KOS-a ne želi procesuirati svoju JNA niti svoju svjetonazorsku braću i koalicijske partnere iz Hadžićeve partije.... Tisuće ubijenih, ranjenih i silovanih idu dakle na dušu HDZ-ovim glasačima...

LL
lijepa_li si
13:31 16.11.2021.

čemu priša? sad se trenutno vodi široka hajka protiv "okupatora i uzurpatora" iz mrske i neprijateljske hercegovine. oladi penava. jelte.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije