STIPO MLINARIĆ ĆIPE

'Na Ovčari sam vidio djecu kako beru maslačke na mjestu gdje je ubijen moj brat. Novi se život rađa'

14.11.2021.
u 18:56

Stipo Mlinarić Ćipe, rođeni Vukovarac, branitelj s Trpinjske ceste, pripadnik legendarnog Turbo voda pod zapovjedništvom Blage Zadre, logoraš srpskih koncentracijskih logora i saborski zastupnik Domovinskog pokreta, prisjeća se grada svoga djetinjstva i opsade 1991. te govori o Vukovaru danas

Komentara 4

ŠN
šnajderica
01:39 15.11.2021.

Pozdrav braniteljima i terenskim liječnicima koji su podnesli teret znoja , žuljeva , blata, hladnoče i leda, straha , krvi,raspad granata, slika smrti i teških ranjavanja. Hvala im , vrijedni su poštovanja jer su branili a ne napadali, razumno čuvalii Dom na prvim crtama da bi zagrebački šankovi bili ne taknuti a suvišne kolone u trenirkama mogle njorgati , mudrovati i rovariti . kao i danas . Uz Dan svih svetih i sječanja na ranjene obitelji ovo su najtužniji dani .- mnogima koji su morali bježati to je strašno iskustvo.-- za članak naslov je dovoljan . slutim nastavak i ne plačam ni za mrgud lice "trgovkinje il novinarke"

CJ
cjepljeni
21:56 14.11.2021.

Svaki dan se slavi nesto, samo da se prikrije trenutna situacija u zemlji.

Avatar Jupii
Jupii
21:46 14.11.2021.

Dok vi berete maslačke po poljima smrti mladi su već pobjegli od vas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?